Nešto se čudno događa u svijetu bajki. Princ se ne želi ženiti, Snjeguljica bježi od patuljaka, Matovilka je ošišala svoju dugu pletenicu… Baš sve se okrenulo naglavačke! A što je tome razlog saznati ćete ako pogledate novi mjuzikl u izvedbi Dramskog studija “Košnica”. Redateljica i dramaturginja mjuzikla „Bajke naglavačke“ je Tihana Lipovec Fraculj, glazbu je skladao Darko Ocvirk, a koreografkinja je Helena Hari.

Mjuzikl „Bajke naglavačke“ namijenjen je djeci od 4 godine na više, a održava se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice) u nedjelju, 27.11. 2016. u 11.00 sati.

Inače je obavezna rezervacija ulaznica na: info@kosnica.hr

* DRAMSKI STUDIO „KOŠNICA“ okuplja djecu školske i predškolske dobi te im omogućuje da uz stručno vodstvo u ugodnom ozračju unapređuju svoje izražajne i motoričke sposobnosti kroz razne dramske igre, improvizacije, vježbe za glas i izgovor te da osvijeste “govor tijela”, razvijaju maštu i kreativnost, stječu sigurnost i samopouzdanje. I tako je kroz užitak u stvaralačkoj igri i zajedništvu nastao i mjuzikl „Bajke naglavačke“ u kojem sudjeluje 25 polaznika našeg dramskog studija. Više o dramskim radionicama možete saznati na www.kosnica.hr.

Darujemo 2×2 ulaznice za mjuzikl “Bajke naglavačke”!

Kada je predstava?

U nedjelju, 27.11.2016. u 11.00 sati

Gdje?

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice)

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 4 godine.

DOBITNICE 2X2 ULAZNICE SU:

Sandra Bogovčić

Željka Šprljan Piskač

 

Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo im dobru zabavu!