Sljedeći tjedan, točnije 13. i 14. ožujka 2020. godine, u Zagrebu se održava edukativna konferencija Mliječni zub, a ovogodišnja tema je “Kako odgojiti emocionalno inteligentno dijete”.

Inspirativna edukativna događanja Mliječni zub – odgajati znanjem i srcem namijenjena su roditeljima, kao i odgojno-obrazovnim stručnjacima koji rade s djecom rane i predškolske dobi. Roditelji na konferenciji uče i razmjenjuju iskustva s vrhunskim govornicima, stručnjacima i praktičarima iz pedagogije, psihologije, komunikologije, kao i popularnim autorima te drugim roditeljima.

Želite biti roditelj emocionalno inteligentnog djeteta?

Kako naučiti dijete pravilnom prepoznavanju vlastitih i tuđih emocija? Kako ga naučiti kontroli emocija? Pitate se da li određena emocija pomaže ili odmaže djetetu u njegovom razvoju? Hoće li emocija dovesti do određenog cilja: sretnog, zadovoljnog i uspješnog djeteta?

Dokazano je da osobe koje imaju razvijene emocionalne vještine, lakše se mogu nositi sa zahtjevima i pritiscima okoline. Emocionalna inteligencija se može i treba graditi, tj. učiti kroz cijeli život. Kao roditelju djece rane i predškolske dobi konferencija će vam pružiti praktičnu primjenu znanja o emocionalnoj inteligenciji, razvoju emocionalne inteligencije i emocionalne pismenosti vaše djece.

Program konferencije i više detalja potražite na službenoj web stranici Mliječni zub ili na Facebook stranici događanja.

Gdje, kada i važne napomene

Kraš Auditorium, Ravnice 48, Zagreb

13. i 14. ožujka 2020.
9.00 – 17.00 sati

Osiguran prijevod za predavanja na engleskom jeziku

Kids friendly event – Čuvanje djece u igraonici u subotu 14. ožujka

Darujemo 2 x 1 ulaznicu za konferenciju Mliječni zub

Sve što trebate učiniti je poslati e-mail na info@klinfo.hr u kojem ćete navesti svoje ime i prezime i broj mobitela. Vaše osobne podatke tražimo kako bi mogli provesti nagradnu igru i kako bi sudionike mogli obavijestiti o nagradi*.

Molimo vas i da podijelite informaciju o konferenciji putem društvenih mreža.

Dobitnici ulaznica bit će izvučeni slučajnim odabirom, a imena dvaju dobitnika objavit ćemo 10. ožujka 2020. ovdje i na Klinfo.hr FB stranici.

*Slanjem e-maila dajete suglasnost da se vaši osobni podaci koriste u svrhu provedbe nagradne igre. Osobni podaci prikupljeni putem ove nagradne igre čuvaju se u bazi sudionika do proglašenja dobitnika, nakon čega se trajno brišu iz svih baza.
Detaljnije se o zaštiti osobnih podataka čitatelji klinfo.hr portala mogu informirati na ovoj poveznici.

DOBITNICE SU:

Nikolina Bošnjak

Maja Aberle Tokić

ČESTITAMO!