Ovog kolovoza u hrvatska kina stiže nova prekrasna Disneyjeva fantazija – „Zvončica i tajna krila“! Lik Zvončice osmislio je autor J. M. Barrie u svom megauspješnom romanu Petar Pan, a od tada se pojavljuje kao naslovni lik u istoimenom animiranom serijalu kompanije Walt Disney. Ovo je već četvrta animirana pustolovina jednog od najvoljenijih Disneyjevih likova, a druga za redom koja dolazi u naša kina gdje će biti prikazana u verziji sinkroniziranoj na hrvatski jezik!

Što ako u čarobnoj pustolovini pronađete baš nekoga poput sebe? Disney vam predstavlja pustolovinu preveliku za jedan svijet.
Otputujte sa Zvončicom i njezinim vilinskim prijateljicama u zabranjeni svijet misteriozne Zimske šume gdje našu glavnu junakinju njezina radoznalost i konstantna potraga za avanturom dovode do nevjerojatnog otkrića i otkrivanja čarobne tajne koja bi njezin svijet mogla promijeniti zauvijek…

 

Kao i svi Disneyjevi animirani klasici i ovaj dugoočekivani nastavak poznatog serijala o Zvončici sinkroniziran je na hrvatski jezik. Glasove likovima posudili su Hana Hegedušić, Mirela Videk, Ana Kraljević, Ana Begić, Mirela Brekalo Popović, Jelena Miholjević i drugi.

Film „Zvončica i tajna krila“ u hrvatska kina stiže 23. kolovoza!

Galeriju fotografija s prizorima iz ove bajkovite pustolovine pogledajte ispod članka, a donosimo i službeni trailer.

 

Dobitnici ulaznica za film u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku ili Splitu!

Continental film dariva male čitatelje Klinfo.hr portala s čak 10×2 ulaznice za film “Zvončica i tajna krila”! Sve što ste trebali je popuniti prijavnicu. Mjesta u dvoranama Cineplexx kina osvojili su:

Cineplexx City Center one Split
Marina Surić
Ines Škarica Udovičić    
Tonkica Grubišić

Cineplexx Avenue Mall Osijek
Jovana Ždero    
Zdenka Kulhavi    
Igor Stipić

Cineplexx Centar Kaptol Zagreb
Anica Klemenčić
Ivana Palinić Galović

Cineplexx City Center one East Zagreb
Katrina Vicković
Ljiljana Rožmarić