Organizacija dječjih rođendana, krstitki, pričesti, krizma ili drugih vrsta proslava ponekad je više stres nego užitak. Svakom roditelju je važno da taj poseban dan za njihovo dijete bude savršen, a posebno kada je riječ o hrani koja je srž svake dobre proslave. Baš iz tog razloga sve se više ljudi odlučuje za uslugu cateringa gdje se hrana slavljenicima dostavlja na lokaciju koju odaberu te se lijepo dekorirana servira na švedski stol kako bi se gosti sami mogli poslužiti tijekom proslave kada i koliko žele, ili pak u obliku klasičnog posluživanja.

Povjerenje dajte iskustvu i kvaliteti

Zvona usluge, obiteljska catering tvrtka preko 20 godina svoju gastronomsku priču priča raznim slanim i slatkim delicijama kroz 1.600 proslava godišnje. Uveličat će proslavu pričesti, krizme ili krstitka svojom širokom ponudom jela koja uključuje slasni finger food, tradicionalna ili nešto modernija topla jela, razne salate, riblja jela, vegetarijanska jela, desertne stolove ali i live show cooking (npr. roštilj pred gostima). Također, u svojoj ponudi nude razne prostore za proslave ovisno o broju uzvanika i trajanju proslave, kao i dodatnu uslugu najma inventara.

Majstori dječjih rođendana

Dječji rođendan pretvorit će u pravu bajku svojim slatkim stolom prilagođen željama malog slavljenika. „Torta za dječji rođendan mora biti posebna, jer će se baš oko nje svi okupiti i fotografijom ovjekovječiti ovaj veliki dan, pa tako njoj posvećujemo posebnu pažnju”, kaže vlasnica Zvona cateringa.

Cijeli desertni stol prilagođavaju zadanoj temi koju dijete odabere, ali osiguravaju i inventar, dostavu hrane te konobare. Njihove slatke kreacije vizualno govore same za sebe, a mnogi koji su probali ručno izrađene cake popse, macaroonse na štapiću, deserte u čašici, praline i voćne košarice, oduševili su se okusima.

Zvona catering nagrađuje vas poklon bonom za vašu proslavu po izboru!

Kako bi vam organizaciju nadolazeće proslave učinili manje stresnom, Zvona catering vas nagrađuje poklon bonom za privatnu proslavu bilo koje vrste u iznosu od 500 kn!

Sve što trebate napraviti je lajkati Facebook i/ili Instagram profil i na e-mail adresu nagradna@klinfo.hr poslati nam ime i prezime roditelja i broj mobitela. Iskoristivost bona je do kraja godine i ne može se spajati s ostalim nagradnim igrama i popustima. Imena dobitnice ili dobitnika objavit ćemo 28. ožujka 2018.

Upit za catering uslugu možete poslati putem obrasca ovdje.

Sretno svima! 🙂

Dobitnica je…

Imena svih prijavljenih ubacili smo u alat za nasumični odabir imena koji nam je izbacio dobitnicu. Ona je:

Dajana Jelena Dusper

Čestitamo!

Hvala svima na sudjelovanju!