Ljeto se bliži kraju, a naši mališani sjedaju u svoje školske klupe. Neki po prvi put, a neki već ne mogu dočekati da vide svoje prijatelje nakon dugih ljetnih praznika. Neovisno o tome, za svu djecu početak školske godine označava i početak novih obaveza, a kako bi im se to razdoblje uljepšalo, Jana Junior je pripremila raspored sati i sliku za bojanje koje jednostavnim klikom preuzmite, printajte i popunite!

Tu je i poznata Jana Junior melodija za mobitel, kako bi sve bilo u tonu veselog Janinog svijeta na izvoru snova, baš onakvog kakav je i dječji.


Raspored sati, bojanku i melodiju potraži na Jana Junior web stranici.Zašto najviše volimo Janu?


Poznato je da se zdrave navike usvajaju od malih nogu, stoga je baš za djecu i namijenjena Jana Junior, najmanja bočica prirodne izvorske vode Jana. Djeca su posebno osjetljiva na nedostatak tekućine pa je bitno znati da s Janom možemo biti sigurni da biramo ono najbolje za najmlađe.

Janina besprijekorna čistoća i vrhunska svojstva ostaju nepromijenjena dugo nakon punjenja u boce te se zbog toga posebno preporučuje i djeci te za pripremu dječje hrane i napitaka.


Klikni na sliku i odleti u Janin veseli svijet na izvoru snova!