Pipi Naturka je unikatna, ručno šivana 3D lutka za odjeću djece i mama. Svaka je jedinstvena, pa može biti samo slična onoj koju zaželite. Pipi možete kupiti kao zasebnu lutkicu koju ćete sami zašiti na majicu, ruksak, torbu, jastučić ili neki drugi omiljeni predmet vašeg mališana, ali i zašivane na prekrasnim haljinama za mame. I to nije sve…

Haljinu-tuniku birate posebno, a Pipi Naturku posebno pa će ih samo za vas spojiti u jedinstveni i unikatni komad odjeće. Svoju jedinstvenu Pipi Naturku možete kupiti i u 2D varijanti našivenu na platnenu torbu. Dužina lutkica je 50-55 cm.

Također, lutkica može biti izrađena samo za vaše dijete od njegovih najdražih likova ili na temelju crteža vašeg djeteta!
Upravo smo tako učinili i mi pa smo dobili prekrasne lutkice Klinfo likova – Spukija, Lili i Nuše koje darujemo u igri darivanja.

Više o Pipi Naturkama pročitajte ovdje.

Galeriju fotografija, odnosno album pogledajte na Pipinoj Facebook stranici gdje svoje želje možete navesti u “napomenama kupaca”.

Uživajte noseći Pipi Naturke, lutkice koje misle zeleno!

I G R A   D A R I V A NJ AD O B I T N I C I

Naturapelene i Klinfo.hr daruju tri Naturke i to zmaja Spukija, žiraficu Lili i ovcu Nušu!

Sve što ste trebali je napisati nam e-mail u kojem ste dali prijedlog Pipi Naturke koja bi bila idealna za vašeg mališana ili za vas.

Svi čitatelji koji su sudjelovali u igri darivanja ostvaruju popust od -15% na kupnju bilo koje Pipi Naturke.

DOBITNICI:

Elizabeta Matijević (žirafa Lili)
Helena Stančić (ovca Nuša)
Igor Franjković (zmaj Spuki)