I sljedećeg vikenda četvero će mališana u pratnji roditelja imati prilike besplatno pogledati hit predstave kazališta Mala scena. Za vikend su nam pripremili dvije poslastice. Prva je “Priča o svjetlu” za one najmlađe 1,5+ te “Kraljevnu za zrnu graška” za predškolce 3+. Igrajte se s nama i uživajte u dječjim predstavama!


PRIČA O SVJETLU

Za djecu 1,5 – 5 godina

Svjetlost je posvuda oko nas. Pa čak i onda kad padne mrak, svjetlost je s nama: mrak ne postoji, već samo nedostatak svjetla zamračuje nam vidik. Izvori su svjetlosti svuda oko nas – od prirodnih izvora: Sunca, Mjeseca, zvijezda, ali i vatre, krijesnica, sve do umjetnih svjetiljaka, žarulja, baterija, reflektora, itd. Svjetlost stvara nebrojene čudesne učinke kojima se uistinu može zainteresirati i ono najmanje dijete i pružiti mu nezaboravan vizualni užitak prave čarolije.

Ta ogromna tema, naizgled prevelika za malenu djecu koja još ne poznaju ni osnovne oblike, a kamoli metafiziku života, velika je prilika za istraživanja mogućnosti komunikacije s djecom putem niza simbola i vizualnih senzacija te unutarnjih poticaja.

Predstava traje 35 minuta.

KAKO DO ULAZNICA?
Pošaljite nam e-mail poruku s naznakom “Svjetlo” te sa svojim imenom i prezimenom i brojem mobitela na nagradna@klinfo.hr, pa možda baš vi osvojite 2×2 ulaznice za predstavu “Priča o svjetlu” koja je na rasporedu u petak, 9. ožujka 2012 u 17.00 sati.
Objava dobitnika je u četvrtak (8. ožujka).

DOBITNICI

Gordana  Pavić
Ivana Zrilić


KRALJEVNA NA ZRNU GRAŠKA

Za djecu 3+

Ova predstava na repertoaru Male scene već je 25 godina i doživjela je preko tisuću prikazivanja. Poznata priča ispričana je na način koji oduševljava djecu i roditelje – kroz interakciju i komunikaciju s djecom. Vitomira Lončar i Ivica Šimić igraju ovu predstavu od prvog dana i još uvijek izazivaju ovacije publike zbog energije, radosti i zaigranosti koje istovremeno predstavu uvijek čine drugačijom. Publika je se jednostavno ne može zasititi. Ukoliko još niste, svakako pogledajte ovu kultnu predstavu. Djeca će vam biti oduševljena.

Predstava traje 50 minuta.

KAKO DO ULAZNICA?
I za ovu predstavu dovoljno je da nam pošaljete e-mail poruku s naznakom “Kraljevna”, svojim imenom i prezimenom te brojem mobitela na nagradna@klinfo.hr. Možda baš vi osvojite ulaznice za predstavu “Kraljevna na zrnu graška” koja je na rasporedu u subotu, 10. ožujka 2012 u 17.00 sati (1×2 ulaznice) i u 18.30 sati (1×2 ulaznice).
Objava dobitnika je u petak (9. ožujka).

DOBITNICI

Jasna Kudrić (za termin u 17.00 sati)
Silvija Andrišević (za termin u 18.30 sati)

 

SRETNO!