Teatar Naranča donosi priču o maloj sireni Eli za koju je kao inspiracija poslužila Mala sirena H.C. Andersena, a naše drage čitatelje dariva s 2×2 ulaznice za pretpremijeru predstave koja je na rasporedu u subotu 28. rujna u 11.00 sati! Svi smo se često kao djeca pitali što se krije u morskim dubinama, a sada imate to priliku provjeriti u kazališnoj predstavi Teatra Naranča.

Priča o Maloj sireni upoznaje nas s šarolikom društvom koji svoj dom ima ispod površine mora te uvesti u njihov način života i gledanje na svijet koji živi na kopnu. Iako su dvonošci za sirene opasnost, Elu privlači svijet o kojem je samo slušala priče, a srce je vuče ka princu Samuelu za kojeg je uvjerena da nije kao i ostali ljudi. Crna sirena Kelena koristi Elinu želju da upozna ljude i u zamjenu za njezin predivan glas daje joj noge i priliku da ostvari svoj san. Hoće li se Samuel zaista pokazati onakvim kakvim ga Elino srce vidi ili će Ela zauvijek izgubiti dušu? Saznati ćete ako otputujete s nama u morske dubine Narančine “Male sirene”.

Adaptacija i režija: Majkl Mikolić
Glazba: Vedran Šilipetar
Kostimografija: Neven Mihić
Scenografija: Lena Modrušan
Koreografija i scenski pokreti: Maja Đurinović
Tekstovi songova: Luka Juričić
Asistent: Katja Rabar

Pretpremijera/premijera: 28. rujna 2013. godine

Dob za koju je predviđeno: 3+

Kako do ulaznica?

Kazalište Teatar Naranča dariva vas s 2×2 ulaznice za pretpremijeru izvedbu predstave “Mala sirena” koja je na rasporedu u subotu 28. rujna u 11.00 sati.

Bilo je dovoljno prijaviti se putem našeg obrasca.

Dobitnice 2×2 ulaznice za pretpremijeru predstave “Mala sirena” su: NINA PALKO i ILIJANA DRAGOVIĆ.

Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo dobru zabavu!