Svi mali i veliki ljubitelji akcijskog superjunaka Spider-Mana u Hrvatskoj imaju priliku uživati u ekskluzivnoj svjetskoj premijeri najnovijeg trailera avanturističkog spektakla „Čudesni Spider-Man 2“ koji uskoro dolazi u kina! Radi se o jednom od najiščekivanijih filmova godine koji ima potencijala postati jednim od najvećih filmskih hitova godine zahvaljujući činjenici što je njegov glavni lik vjerojatno najpoznatiji super-junak u povijesti stripa, naročito obožavan među dječacima i ljubiteljima akcijskih filmova!

Nova kino najava (ujedno i posljednja koja će biti objavljena prije dolaska filma u kina) garantira da se radi o pravoj filmskoj zabavi koju ćemo u domaćim kinima moći vidjeti od 24. travnja kada „Čudesni Spider-Man 2“ dolazi u domaće multiplekse, 4Dx kino, IMAX kino i ostala kina u Hrvatskoj!

Nove avanture voljenog Spider-Mana

Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu „Čudesni Spider-Man 2“, Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak… jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

Avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ režirao je Marc Webb, a glavne uloge u drugom nastavku super-popularne filmske franšize ostvarili su Andrew Garfield, Emma Stone i oskarovci Jamie Foxx i Sally Field.

Film „Čudesni Spider-Man 2“ u domaća kina stiže 24. travnja!


Pogledajte ekskluzivnu svjetsku premijeru najnovijeg trailera: