Smart škola stranih jezika i Smart kids igraonica osmišljene su s ciljem edukacije i poticanja kreativnog izražavanja djece. Program vode iskusni odgajatelji, profesori i animatori koji su razvili već provjerenu i uspješnu ‘Smart metodu’ učenja. Ova metoda na spontani i zabavan način djecu uvodi u svijet stranih jezika, a isto tako kroz niz korisnih radionica priprema djecu za izazove budućeg života.

Koje programe za djecu Smart Kids nudi?

Smart Kids ima brojne aktivnosti za djecu svih uzrasta: jezičnu igraonicu i predškolske tečajeve za djecu od 3 do 6 godina u jutarnjim i popodnevnim satima, đačke tečajeve za djecu od 6 do 13 godina čiji su stupnjevi usklađeni sa Europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR). Izdavajmo i  kreativnu radionicu u jutarnjim i popodnevnim satima, poduku školskog gradiva, pripreme za školu (uz pomoć logopeda), seminare i radionice raznih tematika, te proslave rođendana i raznih prigoda poput Maškara, Sv. Nikole, Djeda Božićnjaka…

NOVO! U tijeku su upisi u jezičnu igraonicu i tečajeve stranih jezika, a od ove godine tu je i Dječji klub za sve polaznike škole i one koji bi to željeli postati. Cilj kluba je nadogradnja nastavnih sadržaja kroz zanimljive radionice (dramske, kreativne, likovne), izlete, posjete važnim institucijama u Zagrebu (British council, Goethe institut), igrokazima, predstavama, izložbama. Dječji klub se odvija jednom tjedno na engleskom (Kids’ club), njemačkom jeziku (Kinderklub) i na talijanskom jeziku (Club bimbi), a traje cijelu školsku godinu čime je redovna nastava dodatno obogaćena sadržajima koji se ne stignu obraditi kroz redovni nastavni program. U sklopu kluba za sve polaznike organizira se natjecanje u znanju stranih jezika na kojem će najbolji biti nagrađeni medaljom, certifikatom te poklon bonom za polaganje ispita Cambridge Young Learners Exam (engleski).

Kvaliteta potvrđena certifikatom i zadovoljstvom roditelja

Smart kids ponosni je vlasnik certifikata kvalitete ISO 9001-2008, te su time postali prva igraonica i škola stranih jezika koja se može pohvaliti tim značajnim dokumentom koji jamči vrhunsku uslugu i kvalitetu! Svakim danom se trude biti sve bolji zbog Vas i dječice koja su im najveća inspiracija.

Budući da je njihov rad orijentiran na djecu trude se u svakoj prilici pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Svake godine oko Uskrsa i Božića Smart Kids donira udruge, ustanove, pojedince, a najviše djecu. Od svakog rođendana i tečaja dio prihoda ide upravo za to.

Gdje se nalazi Smart Kids igraonica i škola?

Prostorije Smarta nalaze se u Palinovečkoj 19, a sve su klimatizirane, moderno uređene, bogato opremljene, veselih boja i ugodne atmosfere. Pozivamo vas da ih dođete posjetiti i sami se uvjerite zašto su toliko popularni! Na raspolaganju vam je 120 m2 prostora, parkiralište i dječji park.

NOVO! Smart Kids od ove jeseni svoje će zabavne tečajeve i programe provoditi na još dvije lokacije u Zagrebu: Dječji vrtić Panda, Zagrebačka cesta 194 i OŠ Tin Ujević, Koturaška cesta 75.