Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – INTERLIBER. Ove godine u knjiški se raj zaputite od 8. do 13. studenog 2016. godine.

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Svi značajniji domaći nakladnici predstaviti će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Ono što je roditeljima najzanimljivije su izdavači dječjih knjiga, koji će po vrlo povoljnim cijenama ponovno ponuditi omiljene knjigice za djecu.

I ove godine najmlađe očekuje ZNANSTVENI KVART, posebno osmišljen dodatni sadržaj, gdje će uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način. Organizatori Znanstvenog kvarta su Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske i Zagrebački velesajam.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Interliber se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

U istom terminu održava se i SAJAM MULTIMEDIJE.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr ili na službenoj facebook stranici Sajma www.facebook.com/sajaminterliber.zagreb