Ljeto je i djeca u njemu trebaju zasluženo uživati. Kada se dovoljno nakupaju, naskaču i nauživaju svih aktivnosti, ponudite im edukativnu zabavu uz koju će se kreativno izražavati, igrati, učiti, razvijati motoričke vještine, bojati, crtati i tako vježbati svoje mozgove da na jesen bez problema ponovno uskoče u vrtićke i školske klupe.

Za samo 25 kuna naručite veeelike edukativne 4 u 1 bojanke!

Dolaze u 6 različitih izdanja, sa 6 različitih tema, ali sve imaju i prostor za bojanje, edukativnu priču, radne zadatke i društvenu igru na koricama!

Bojanke su sadržajno namijenjene djeci od 4 do 7 godina. Bojanke su dimenzija 50 x 35 cm, namijenjene za pod i odjednom može na njima raditi više djece.

 

Bonton
Kroz priču o jednom danu u vrtiću, djeca uče osnove lijepog ponašanja u raznim svakodnevnim situacijama, četiri čarobne riječi, uče se urednosti, pristojnosti i odgovornosti.

Čuvari prirode
Nikad nije prerano početi učiti o ekologiji. U nekoliko lekcija djeca će saznati kako već i oni, bez obzira što su maleni, mogu biti odgovorni i mogu pomoći našoj planeti i okolišu da ostanu čisti, sigurni i zdravi.

Sigurni u prometu
Osnove ponašanja u prometu djeca najbolje uče na primjeru, ali i ova bojanka pokazat će im niz situacija u kojima trebaju biti posebno oprezni i dobro gledati oko sebe kada se kreću u prometu.

Prijatelji i osjećaji
Djeca se često svađaju i to je normalno, ali uz ovu bojanku naučit će i kako se pomiriti, kako steći i zadržati prijatelje te prihvaćati svu djecu bez obzira na njihove međusobne razlike.

Čemu služi novac?
Raste li novac na drveću? Zašto je u banci? Kartica je isto novac? – na ova i još mnoga pitanja djeca će naći odgovore te naučiti kako odgovorno raspolagati novcem, štediti i vrednovati stvari.

Živim zdravo
Zdrave životne navike usvajaju se od malih nogu, a uz pomoć ove bojanke s rimovanim pjesmicama, to je vrlo lako. Osim fizičkog zdravlja, djeca će ponešto naučiti i o emocijama i samopouzdanju.

 

AKCIJA!

Umjesto 40 kn, do kraja rujna 2015. godine naručite bojanku za svega 25 kn!
* PDV uključen u cijenu

Za 5 ili više naručene bojanke, kupac ne plaća poštarinu.

NARUČI!