Ljetni praznici sve su bliži i planiranje ljetovanja, posebno za djecu i mlade može početi. Bez razmišljanja svoju djecu možete povjeriti stručnom osoblju Campa Eklata gdje će biti dio veselog tima od više tisuća zadovoljnih vršnjaka iz Hrvatske i Europe. Boravak u kampu zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Drugim riječima, osim što će bezbrižno uživati u zabavi i kupanju, djeca imaju mogućnost nešto i naučiti.

eklata kupanje 1

 

Kako izgleda jedan dan u Campu Eklata i što djeca rade?

Nakon buđenja i doručka polaznici imaju na raspolaganju nekoliko jutarnjih aktivnosti i edukativnih programa:

1. ŠKOLA JEZIKA
2. KREATIVNI KAMP
3. SPORTSKI KAMP
4. ADVENTURE CAMP

Poslijepodne djeca se odmoraju, kupaju, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije – kajaci, kanui, gondole, bicikli, role, stolni tenis i mnogi drugi.

Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja, a nakon večere slijedi spektakl! Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema – počinje disco „ludnica“. Dobra muzika, svjetla pozornice, ples, blještavilo, hrpa iznenađenja, tematske večeri i noćno kupanje!

U svakom terminu organizira se i jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija (fakultativno).

AC_483_367_90

 

Lokacija održavanja – smještaj

Hostel Eklata – Zaostrog

Nedavno otvoreni omladinski hostel agencije Eklata. Nalazi se na najljepšem dijelu srednjodalmatinske obale u mjestu Zaostrog na Makarskoj Rivijeri. Udaljen je svega nekoliko metara od šljunčane plaže, specijaliziran je za prihvat djece i mladih i slovi kao jedinstven i najprilagođeniji objekt za prihvat djece i mladih u Hrvatskoj.

Smještaj je u višekrevetnim sobama, a sobe su klimatizirane (grijanje/hlađenje) imaju vlastiti tuš i WC i raspolažu sa digitalnim LCD televizijama sa satelitskim prijemom te mini hladnjakom. U sklopu hostela nalazi se polivalentno sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, trgovina, igraonica, stolovi za stolni tenis, klimatizirana restoranska sala, diskoteka, caffe bar kao i prekrasan maslinik sa mediteranskom hortikulturom idealan za realizaciju nastavnih programa u prirodi.

Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan!

Više o hostelu potražite na web adresi www.hosteleklata.com, a galeriju fotografija potražite ovdje.

eklata smjestaj

 

Tko brine za sigurnost djece?

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Profesionalni animacijski tim obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih sigurnosnih te sportsko zabavno animacijskih zadataka i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večeri. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva.

Njihovu zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

animatori eklata

 

Putovanje djece do kampa 

Transfer do Zaostroga i natrag nije uključen u cijenu. Organizira se uz doplatu, ovisno o broju polaznika, autobusima (s pratiteljem) izvanrednim ili redovnim prijevozom. U slučaju nedovoljnog interesa organizirani transfer se može otkazati. Putnici se tada upućuju na alternativu – redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja), individualni ili samostalni transfer. Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti najkasnije 5 dana prije polaska. Djeca koju roditelji dovoze samostalno trebaju se samo javiti na recepciji hostela Eklata u Zaostrogu.

 

Termini i cijene za 2014. godinu

termini eklata

 

Rezervirajte odmor u Campu Eklata odmah!

Rezervirati mjesto u Campu Eklata možete na jedan od dva ponuđena načina:

1. Telefonom
Odaberite termin, program i način prijevoza djeteta. Potom nazovite broj +385 (0) 21 544 232 radi provjere slobodnih kapaciteta, rezervacije i mogućih pitanja. Način plaćanja i sve druge pojedinosti prijave djeteta objasnit će vam ljubazni djelatnici korisničkog centra.

2. Internetom
Kliknite ovdje, zatim popunite tražene podatke u svakom polju i kliknite „pošalji”.  Nakon provjere slobodnih kapaciteta, na vašu e–mail adresu primit ćete ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na najkasnije 8 dana od dana rezervacije. Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

 

VIŠE O CJELOKUPNOJ PONUDI KAMPA EKLATA I LJETNIM SADRŽAJIMA ZA DJECU POTRAŽITE NA www.eklata.com !

 

*     *     *     *

OSVOJI BESPLATNO I NEZABORAVNO LJETOVANJE U CAMPU EKLATA!

Drage mame i tate, drage djevojčice i dragi dječaci,

ovog ljeta okusite super vibru i cool mjesto za aktivni odmor djece i mladih u Europi. Educirajte se, bavite sportom, budite kreativni, upoznajte hrpu nove škvadre iz europskih zemalja i luuuuuudo se zabavite. Mislite da je to nemoguće naći na jednom mjestu? Varate se!

Pridružite se vršnjacima i budite sudionici svega lijepog ovog ljeta u Zaostrogu: emocija i doživljaja o kojima se ispričalo bezbroj nezaboravnih priča, po čemu je ljeto u Campu Eklata jedinstveno.

Jedan od vas će besplatno boraviti u kampu u terminu po želji i dogovoru s timom kampa Eklata!

Sve što trebate je odgovoriti na pitanja iz prijavnice i doći nam ponovno 20.6.2014. kada ćemo objaviti ime sretnog dobitnika ili dobitnice!

 

DOBITNIK:

U Camp Eklata ide klinac ili klincezica iz GAREŠNICE, a prijavu su poslali mama i tata MATIJA i NATAŠA VITEZ.

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!

 

eklata kupanje