Iako to dosad nismo puno isticali na Klinfu, prije nekoliko mjeseci izradili smo i otisnuli prvu najveću bojanku u Hrvatskoj pod nazivom “Bonton bojanka”. Radi se o eduktivnim crtežima i radnim zadacima na 16 stranica, uz pomoć kojih mališani mogu ponešto naučiti o lijepom ponašanju, docrtavati svoje crteže i vježbati računanje, čitanje, pisanje, prepoznavanje emocija te slične zadatke prilagođene predškolskom uzrastu.

Početkom listopada iz tiska je izašla i druga bojanka pod nazivom “Čuvari prirode” koja je napravljena po istom konceptu. Tema je očuvanje okoliša i male svakodnevne stvari koje djeca mogu učiniti kako bi pomogli našoj planetici. Uz bojanku je dodana i društvena igra “Iš miš okoliš”.

Kada kažemo da imamo najveće bojanke u Hrvatskoj, zapravo mislimo na njihove dimenzije. Svaka bojanka je visoka 70 cm, a široka 50 cm, pa kad se otvori, na površini od jednog metra može raditi istovremeno više djece. Bojanku stavite na pod i zabava može početi! Korice su plastificirane, pa se neće tako lako oštetiti.

Kao što smo već spomenuli na kraju bojanki nalaze se i društvene igre pod nazivom “Četiri čarobne riječi” i “Iš miš okoliš” koje djeca i odrasli mogu igrati kockicom i figuricama.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo bojanke u potpunosti izradili sami. Njihove sadržaje (priču i radne zadatke) osmislili smo uz sugestije i savjete odgajatelja, socijalnog pedagoga i dječjeg psihologa, a crteže je nacrtala i obradila naša kreativna kolegica Jelena Brezovec. Glavni likovi edukativnih priča zapravo su oni koji krase portal Klinfo.hr, u nešto modernijem, dorađenom izdanju.

Svaka bojanka ima 16 stranica i namijenjana je djeci starosti od 4 do 7 godina.

No da ih ne bismo previše sami hvalili, možete ih i vi prelistati u elektronskom formatu:
Bonton bojanka
Čuvari prirode


Bojanke smo do sada predstavili na dječjim i poduzetničkim sajmovima, a od nedavno se mogu kupiti i u Zagrebu u knjižari Planetopija, na adresi Ilica 72. Cijena bojanki je 50 kuna po komadu.

Veće količine možete naručiti i kod nas u Varaždinu po istoj cijeni, na adresi Zagrebačka 89/4. kat (Evenio d.o.o.) ili na broj telefona 042 492 114.

Trudit ćemo se do kraja godine bojanku plasirati i u druge trgovine diljem Hrvatske.

I na kraju, nadamo se da vam se sviđa naša ideja i naš prvi proizvod. Mi je od milja zovemo “naša beba” i ponosni smo što djeci možemo ponuditi kvalitetan, interaktivni i zabavan proizvod uz koji će se moći kreativno izraziti, ali i ponešto naučiti.