U kazalištu Mala scena za djecu od 4-10 godina prepremili su novu scensku poslasticu zanimljivog imena – Iglica. Iglica je priča o jednoj vrlo posebnoj djevojčici, o njezinim bolima i radostima odrastanja kroz druženje s dva jednako neobična klauna. Upoznajte i vi među prvima našu Iglicu, jer Mala scena daruje vam 4×2 ulaznice za subotnje predstave.

Tko je Iglica?

Iglica je naizgled obična djevojčica, no od rođenja krasi je posebnost – iglice zabodene po cijelom tijelu, od kojih je najveća zabodena ravno u njeno srce. Neodvojive od njenog tijela, iglice je brane od svih onih koji bi joj htjeli učiniti nažao. Istovremeno iglice je priječe da bude kao i sve druge djevojčice. Ne može nikoga zagrliti, jer joj smetaju iglice, ne može proći neprimjećena ni u školi, ni na cesti, ni inače, ne može naći svoje mjesto na svijetu, jer nitko ne želi imati posla s tako neobičnom djevojčicom.

Neprihvaćena i neprilagođena i u školi, i u gradu, pa i u obitelji, Iglica pronalazi jedino mjesto gdje su neobični ljudi dobrodošli – cirkus.

U društvu dva tužna klauna, stvara svoju točku koju predstavlja gledateljima – zapravo svoju životnu priču, o iglicama koje bodu, ljudima koji se ljute jer ih iglice ozljeđuju kad god dotaknu neobičnu djevojčicu i o svojoj nemogućnosti da ikad ikoga zagrli. Iako je u cirkusu našla i svoju obitelj i svoj dom, više od svega željela bi se riješiti iglica koje bodu, iako zna da bi bez njih ostala i bez svoje točke i bez cirkusa.

Hoće li Iglica u tome uspjeti i kako, saznajte u novoj predstavi!

Ono što ćemo otkriti je da se radi o priči o posebnosti koju krije svaki čovjek, o odrastanju i o bolima i radostima koje prate taj proces, o vremenu kada se većina danas odraslih, ponekad i djece, rješavala, jedne po jedne, svojih iglica, dok nije iščupala i onu najveću, koja vodi ravno u srce, kako bi napokon bili potpuno spremni na ljubav i suživot.

Redatelj: Ivica Šimić
Igraju:
Nikolina Majdak
Iva Peter Dragan
Nikola Mijatović

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 10 godina.
Praizvedba: 31. siječnja 2013. godine.
Više o predstavi i rezervacije.

Kako do ulaznica za predstavu?

Ulaznice vam daruje Mala scena i to za subotu, 2. veljače 2013. godine:
u 17.00 sati – 2×2 ulaznice
u 18.30 sati – 2×2 ulaznice

Dovoljno je bilo prijaviti se putem naše prijavnice.

DOBITNICI:

Subota, 2.2.2013. u 17.00 sati
Katarina Briški (1×2 ulaznice)
Sanja Glas (1×2 ulaznice)

Subota, 2.2.2013. u 18.30 sati
Ivana Abramović (1×2 ulaznice)
Nenad Kranjčec (1×2 ulaznice)

Čestitamo dobitnicima i želimo im dobru zabavu!

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!