Margareta ima 20 dana da na crowdfounding platformi Indiegogu prikupi ciljanih 12.500 dolara.

Hrvatski startup Margareta prije par dana je pokrenuo kampanju prikupljanja novca na crowdfunding-platformi Indiegogo. Margareta proizvodi visoko kvalitetne, ručno izrađene, ekološki prihvatljive didaktičke igračke za djecu. Margareta je višebojni set drvenih geometrijskih oblika koji se iz didaktičkih slagalica pretvaraju u building blocks, te potom u 3D oblike poput drveća, kuća, planina i sl. Djeca od godine na više uživat će u balansiranju oblika dok će starija djeca razvijati um slažući dijelove u kartonsku kutiju prema uputama. Uz Margareta igračke razvija se logičko razmišljanje, vizualna percepcija, poboljšava se koncentracija, uče se osnovne boje, ali se i odlično zabavlja cijela obitelj. Margareta igračke izrađene su od laganog i kvalitetnog lipovog drveta, bojane ekološkim bojama neškodljivim za zdravlje koje su primjerene za zaštitu dječjih igračaka. Dolaze u kartonskim kutijama zajedno s uputama.

Projekt je pokrenula i dizajnirala Margareta Lekić, također je razvila brand-strategiju i strategiju razvoja proizvoda. Autorice fotografija su Sanja Martinović Marjanović i Margareta Lekić, a video je snimio i režirao Vedran Marjanović Wekster.

Margareta ima 27 dana da na Indiegogu prikupi ciljanih 12.500 dolara, a dosad su došli do iznosa od 3157 dolara. Tržišna cijena kretat će se oko 42 dolara po setu, dok će prvih 25 ljudi koji podrže kampanju imati mogućnost kupiti svih 5 setova svega za 100 dolara, dakle 20 dolara po kutiji.

Podržite sjajne Margareta igračke i na vrijeme riješite probleme oko kupnje Božićnih darova!

 

Posjetite internet stranice i saznajte više o Margareta igračkama:

Margareta Indiegogo https://www.indiegogo.com/projects/margareta-smart-wooden-handmade-toys/x/10276462

Margareta YouTube https://www.youtube.com/channel/UCLye5lp95CI8rGtWAxgXBgg

Margareta Web http://www.margaretatoys.com/

Margareta Blog http://margaretatoys.blogspot.hr/

Margareta Facebook https://web.facebook.com/margaretatoys/

margareta igracke 2