Svi vi koji svoje mališane ovoga Božića želite iznenaditi nečim posebnim, razmislite o personaliziranim bajkama – bajkama u kojima je mali čitatelj – vlasnik knjige, ujedno i glavni junak priče.

O personaliziranim bajkama, inovativnim knjigama u izdanju Tvornice snova, pisali smo već u dva navrata – povodom izlaska prve knjige „Planet patuljaka“ te druge knjige „Plastelinko – superjunak“,  a sada vam predstavljamo i njihovu treću knjigu: „Tajna bakine škrinje“ – tajanstvenu i zagonetnu gusarsku priču, koja će Vaše mališane zasigurno ostaviti bez riječi!

Ovoga Božića, tako, možete birati između tri naslova; onoga u kojem Vaše dijete proživljava čarobnu avanturu na dalekom Smotuljkonu – tajnom prebivalištu patuljaka (idealno za uzrast 4 – 8 godina), onoga u kojem Vaše dijete postaje pomoćnik Plastelinka – luckastog superjunaka od plastelina koji govori u rimi (idealno za uzrast 0 – 5 godina) i onoga u kojem se Vaše dijete nađe na pravom pravcatom gusarskom brodu – u potrazi za blagom (idealno za uzrast 6 – 10 godina).


A uz svaki naslov Tvornica snova Vam poklanja nešto posebno…

Budući da je predblagdansko vrijeme, Snovotvorci (čudesna bića koja se bave pričanjem priča – radnici Tvornice snova) su razmišljali o poklonu za svoje kupce i svoje male čitatelje, pa su u pomoć pozvali Djeda Mraza i s njim dogovorili suradnju…

Tako uz sve personalizirane bajke u periodu od 2. do 17. prosinca, dobivate personalizirano pismo Djeda Mraza – pismo koje je Djedica na badnju večer našvrljao upravo Vašem mališanu, dok je ostavljao poklone ispod bora.

Djedica tako u pismu prepričava tegobe koje je imao (nespretni Rudolf se provukao kroz dimnjak, zamalo zaglavio, a potom se zakotrljao i srušio Djedicu, zbog čega je ovaj gotovo zaboravio čitavu vreću poklona), a u samo pismo je „zalijepio“ i fotografiju sebe i Rudolfa u Vašem domu! 🙂

Cijelo pismo možete pročitati – OVDJE!

Što mališani šapuću Djedici na uho?

„Djede, ove godine želim knjigu u kojoj sam glavni junak!“

Želja svih nas (roditelja, baka, djedova, teta, ujaka, ujni) jeste da naši mališani katkada Djedici na uho prišapnu kako za Božić žele baš knjigu… Međutim, to se najčešće ne događa. U današnje vrijeme, pored toliko drugih sadržaja koje mu odvlače pažnju, nije ni najmanje lako okrenuti dijete knjizi, zainteresirati ga za čitanje i učenje. Stoga je prednost personaliziranih knjiga upravo u tome što lako zadobivaju djetetovu pažnju – ovakve knjige imaju „vau učinak“ – čim ugleda / čuje svoje ime, dijete će se zapitati „Otkuda ja u priči?“ – još nije niti počelo čitati, a već je fokusirano i zainteresirano!

Zašto su knjige odličan poklon?

Jer mame osmijeh na lice…

Zamislite lice svoga mališana kada otvori knjigu u kojoj je glavni junak, kada na njezinim stranicama pronađe svoje ime, svoje mjesto, imena svojih roditelja…

Jer u njima možete ostaviti svoju posvetu…

Ova je knjiga posebna i zbog toga što u njoj možete ostaviti svoj osobni pečat – na prvoj se stranici tiska Vaša posveta – što god poželite poručiti mališanu kojega darivate, ostaje trajno zapisano u ovoj knjizi.

Jer ostaju trajna uspomena…

…nešto što se neće potrgati, izaći iz mode ili zaboraviti. Kad naraste, bajku u kojoj je glavni junak, Vaš će mališan vjerojatno čitati i svojoj djeci!

Gdje naručiti ove knjige?

Knjige možete detaljnije proučiti, a potom i naručiti na sljedećem linku: https://shop.tvornica-snova.hr/