Znamo da djeca obožavaju čokoladu! Zato vam predstavljamo čokoladu koje će kombinacijom okusa oduševiti i male i velike. Iz tvornice radosti i veselja dolazi nova linija MIKADO vrhunskih čokolada pod nazivom KIDS, u tri savršene kombinacije okusa, a vi samo trebate odabrati koja je vaš favorit?

Prva je za naše najmlađe: MIKADO KIDS premium čokolada s mliječnom kremom. Bogata je kalcijem i  fosforom, bjelančevinama i mlijekom, odlične je topivosti i izvrsno izbalansiranih sastojaka potrebnih djeci za rast i razvoj.


Bogatstvo čokoladnog okusa je u MIKADO KIDS čokoladi sa slasnom nougat kremom i hrskavom pšenicom i rižom. Ovo je doista lagana i zdrava poslastica.


I na kraju, MIKADO KIDS žitarice i mlijeko – čokolada sa super kombinacijom žitarica bogatih biljnim vlaknima, mineralima i oligoelementima: pšenicom, rižom, crispyjem, kukuruznim pahuljicama, koji su obavijeni slasnom mliječnom kremom.


MIKADO KIDS će uljepšati dan djeci, sportašima, odraslima i svima onima, koji žele postati i ostati zdravi, veseli, puni energije i optimizma.


Pozdrav iz tvornice radosti i veselja!