Tvorci filmova Shrek i Kung Fu Panda na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječjih snova. Postoji li možda nešto što ne znamo o Djedu Božićnjaku – Sjeveru (Robert Ugrina), Uskršnjem Zeki (Enes Vejzović), Zubić Vili (Jasna Palić Picukarić) i Pješčanu? Što ako su ti dobroćudni nositelji darova, jaja, novčića i snova puno više od onoga što se čine na prvi pogled?

U Pet legendi oni su besmrtni, snažni, okretni i štite nevinost i maštu djece svih uzrasta. U trenutku kada bivaju dovedeni u opasnost, jer su pod mračnom prijetnjom dječje nade i snovi, u pomoć će pozvati Jana Mraza (Jan Kerekeš) koji na to sve pomalo nevoljko gleda, jer bi radije uživao u snježnom danu nego spašavao svijet.

Od najhladnijeg leda Sjevernog pola, preko krovova Šangaja do maloga gradića u Novoj Engleskoj legende se upuštaju u svjetsku bitku epskih razmjera protiv zavodljivog i pokvarenog Mrakule (Krešimir Mikić). Njegov zao plan da pokori svijet šireći strah može biti spriječen samo snagom vjerovanja…i magičnim moćima pet legendi.

Samo trebate vjerovati!
 
U kinima od četvrtka, 29.11.— NE PROPUSTITE JER ČUVARI VAS ČEKAJU!


CineStar daruje mališane igračkama iz filma Pet legendi!

Sve što ste trebali je popuniti prijavnicu i doći nam ponovno danas, 10.12.2012., provjeriti jeste li upravo vi među sretnim dobitnicima.

DOBITNICI:

Suzana Vrtarić, Belišće
Igračka ručni sat

Milka Miškulin, Rijeka
Snježna kugla

Marko Kaponja, Zagreb
Set za pisanje

Gordana Romić, Valpovo
Šarene olovke

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!

DOBITNICIMA ĆE NAGRADE BITI POSLANE NA KUĆNU ADRESU (koju su naveli tijekom prijave).