Kao medijski pokrovitelji sezone kazališta Mala scena, svakog vikenda svojim čitateljima darujemo besplatne ulaznice za njihove vikend predstave. Ovog vikenda možete besplatno pogledati predstavu Tajne začarane šume koja je za djecu od 3 do 10 godina, a oni stariji od 10 godina i odrasli, mogu uživati u iznimno zanimljivoj predstavi – Kamenje.

Subota, 10.11. u 17 sati
TAJNE ZAČARANE ŠUME
za djecu od 3 do 10 godina
2X2 ulaznice

Više o predstavi i rezervacije ulaznica: http://www.mala-scena.hr/home/predstave/tajne-zacarane-sume.aspx

“Tajne začarane šume” stara je predstava Kazališta Mala scena, najveće hrvatske kazališne pedagoginje Zvjezdane Ladike, ali u novom ruhu. Ta je predstava 2001. osvojila Nagradu Hrvatskog glumišta kao najbolja predstava za djecu, a u osvježenoj verziji glume Mirela Videk, Iskra Jirsak i Marko Hergešić. Njih troje šarmantno predstavljaju prijatelje između kojih su se ispriječili zavist, pohlepa i neiskrenost te kroz dinamičnu igru i mnoštvo veselih songova nenametljivo pokazuju djeci (a i nama odraslima) kako razlučiti prave prijatelje od lažnih. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 3 godine, ali u ovom slučaju to znači da je mirne duše mogu pogledati i stariji.

DOBTINICI:
Sandra Hunjek Miličević
Jelica Kunštek


Subota, 10.11. u 20 sati

KAMENJE
za mlade i odrasle od 11 naviše
3X2 ulaznice

Više o predstavi rezervacije ulaznica: http://www.mala-scena.hr/home/predstave/kamenje.aspx

Predstava ‘Kamenje’ nastala je prema istinitom događaju iz 1994. godine autora Toma Lycosa i Stefe Nantsoua koju je redateljski osmislio Ivica Šimić.
U predstavi igraju dva mlada glumca Marko Hergešić i Filip Lozić, studenti Akademije dramskih umjetnosti.
Predstava ‘Kamenje’ je namijenjena djeci od desete godine pa na više, a radi se o dva dječaka od 13 i 15 godina koji, bacajući kamenje s nadvožnjaka na jureće automobile, prouzroče nesreću i smrt vozača. U sudskom procesu postavlja se pitanje krivnje i kazne, ali i odgovornosti za takav nesretan događaj. Jesu li dječaci krivi ili nisu i, ako jesu, kako ih kazniti? Tko je odgovoran za mladenačko nasilničko ponašanje?

DOBITNICI:
Kristina Blažičko
Vedran Đulabić
Ana Novaković

 

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!