Još 2007. skladatelj Dave Seville pretvorio je vjeverice Alvina, Simona i Theodorea u pop senzaciju – dok je trojac bez kontrole gotovo potpuno uništio njegov dom i karijeru preokrenuo mu je život naglavačke. Od tada oni su jednostavno globalni fenomen s najistančanijim osjećajem za komično.

Ovih praznika zajedno kreću na najspektakularniju avanturu: Alvin i vjeverice 3 na kojoj im se pridružuju The Chipettes, tri prekrasne mlade dame. Luksuzni kruzer pretvaraju u vlastito igralište sve dok se ne “nasuču” na pusti otok. Pokušavajući pronaći način kako se vratiti kući, otkrivaju da otok nije baš pust.

U ovom nastavku popularnog filma „Alvin i vjeverice“  ima svega – jurnjave luksuznim kruzerom, plesanja salse, vulkanskih erupcija, antropomorfirane sportske opreme, misterioznih otpadnika, leta zmajem i najluđe vjevericističke glazbe koju ste ikad čuli ali i najiskrenijih osjećaja, odrastanje, buđenje odgovornosti i borba za svoje najmilije.

“Kao i uvijek, ključne riječi su KAOS i AKCIJA. Alvin prvi put napušta grad i želi to iskoristiti do kraja. Dave s time nije baš zadovoljan, a teško je biti suosjećajan, ljubak i karizmatičan kad neprekidno urlate ‘ALVIIIIIN!’ toliko glasno da oko vas pucaju prozori.” Rekao je Jason Lee koji u filmu tumači ulogu Davea, očinske figure u životu vjeverica.

Ovo je svakako nastavak koji će razveseliti cijelu obitelj i podsjetiti kroz radost i pjesmu da je upravo obitelj najvažnija na svijetu.

Dođite u kina CineStar, jer Alvin i ekipa vas čekaju!

*   *   *   *   *   *

DOBITNICI U IGRI DARIVANJA Blitz CineStar vam daruje majice i pisaći set s likovima iz filma Alvin i vjeverice 3

Alvin i vjeverice već nas zabavljaju u kinima diljem Hrvatske, a nekoliko najvećih malih obožavatelja ovih luckastih vjeverica osvojilo je 3×1 majicu i 1 pisaći set s likovima iz filma!

Sve što ste trebali je odgovoriti točno na pitanje iz kviza. Točan odgovor je: Tri prekrasne mlade vjeverice

DOBITNICI:

Tatjana Pejić, Zagreb (pisaći set)
Mirjana Živković, Pleternica (majica)
Nevenka Čulin, Split (majica)
Irena Biočić Bilić, Udbina (majica)

ČESTITAMO I HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!