U srijedu, 3. kolovoza u prodaji će se naći prvi broj časopisa Dora istražuje u izdanju Egmonta. Časopis je kreiran prema popularnoj crtanoj seriji o pustolovinama djevojčice Dore, majmunčića Čizme i njenih brojnih prijatelja. Časopis je mjesečnik namijenjen djevojčicama i dječacima u dobi od 4 do 8 godina. Klinfo.hr i Egmont daruju pet časopisa malim čitateljima.

Uz Dorinu pomoć djeca mogu naučiti engleski jezik, brojiti, rješavati zanimljive zadatke te zabaviti se uz priče i bojanke. Uz svaki broj čitatelj dobiva i poseban «Dora» dar! U prvom broju to su vodene bojice i vesele naljepnice. Časopis Dora izvrstan je kao edukativni priručnik i zabavnik za djecu i odgajatelje u vrtićima. Savršen vodič za učenje osnovnih engleskih riječi i izraza.

DARUJEMO…

…pet primjeraka časopisa Dora istražuje. Prvih pet najbržih čitatelja ili čitateljica koji su nam poslali točan odgovor iz kviza, a dobitnici su ovog edukativnog časopisa su:

AZRA IMŠIROVIĆ, ZAGREB
ANDREA ČRETNI, VELIKA GORICA
ROKO I LUCIJA RAVLIĆ, SPLIT
MARTINA VRANČIĆ, ZABOK
KRISTINA CVETKOVIĆ, TENJA

Uz časopis Dora istražuje na dar ćete dobiti…
b. vodene bojice i vesele naljepnice(* Sukladno Uvjetima korištenja vaši osobni podaci neće se zloupotrebljavati niti dijeliti s trećim osobama.)