Nakon niza nagradnih igara u kojima smo crtali, slikali, pisali i fotografirali tijekom prošle godine, u ovoj pedagoško-školskoj godini vas ponovno pozivamo – naoštrite olovke i bojice, pripremite tempere i fotoaparate. Veselih nagradnih igara i zanimljivih nagrada bit će još više! Crtali ste i slikali i tijekom ljeta, pa su u 11. broju dječjeg mjesečnika „Moj prvi prijatelj“ objavljeni radovi koje su djeca slala na Facebook stranicu. Najzanimljivije su i nagradili.

Svoje radove šaljite nam i dalje,  adresa je Kromopak d.o.o. (za redakciju Moj prvi prijatelj), Dravska 10, Valpovo ili moj1.prijatelj@kromopak.hr.

Ovaj dječji časopis dostupan je putem pretplate – cijena cjelogodišnje pretplate s uračunatom poštarinom (10 primjeraka sa CD-ima i posterima) iznosi 100 kuna, a polugodišnja (5 primjeraka) je 50 kuna. Svaki broj dječjeg časopisa izlazi na 36 šarenih stranica punih bojanki, labirinata, križaljki i ostalih djeci zanimljivih sadržaja, a od ovog broja možete ga kupiti u svim boljim poslovnicama Hrvatske pošte po cijeni od 12 kuna.  Sve informacije dostupne su na besplatnom broju 0800 300 104.

Prvi broj u novoj školskoj godini – Pjevajte s nama!
U prvom broju ove pedagoško-školske godine ponovno uz svaki broj poklanjamo poster prilagođen odgojno-obrazovnom sustavu, CD s igricama, a novost je pjesmica koju možete poslušati na CD-u s igricama. To je naša mala himna i nosi ime našeg časopisa za bolje odrastanje „Moj prvi prijatelj“. Pjevajmo je zajedno!