Svi znamo da djeca ne skrivaju veselje prilikom darivanja, bez obzira na vrijednost poklona. Kada su u pitanju odrasli i biranje poklona djeci, igračke su prioritet. No dodamo li igri edukativnu vrijednost, jedan poklon donio je višestruku korist. Tom su se mišlju vodili u redakciji časopisa „Moj prvi prijatelj“ kada su osmislili uskršnji paket, smotuljak koji će izmamiti osmijeh na lice svakog djeteta.

„Najljepši uskršnji poklon za male sveznalice“ sastoji se iz tri izdanja popularnog dječjeg mjesečnika s desecima bojanki, labirinata, brojalica i drugih sadržaja koji razvijaju koncentraciju, pamćenje logičko razmišljanje i grafomotoričke vještine i što je vrlo važno – potiču na učenje. Više od 100 stranica odgojno-edukativnog, a djeci zabavnog materijala! U paketu se nalaze i dva dvostrana postera sa sadržajem prilagođenim odgojno-obrazovnom sustavu, a s obzirom da se djeca u sve ranijoj dobi  okušavaju u radu s računalom, tu je i CD s interaktivnim sadržajima – brojalicama, slagalicama i sličnim sadržajima. 


Crviću ne ljuti se


Priči ni tu nije kraj – šareni paketić upotpunjen je i s dvije društvene igre – „Crviću, ne ljuti se“ i „Crvićev mlin“ uz koji će male sveznalice uživati satima.


Da ne zaboravimo, promotivna cijena paketa je svega 19.90 kuna (u cijenu uračunata i dostava na Vašu adresu!), a sve informacije možete dobiti na besplatni broj telefona 0800 300 104.