Drage mame, iako vremenska prognoza već neko vrijeme igra toplo-hladnu igru, vjerujemo da se i tome bliži kraj i da je toplo i sunčano ljeto pred nama! Sigurno i Vi nestrpljivo očekujete ljepše dane kako biste napokon proveli više vremena vani sa svojom bebom. No boravak na otvorenom zahtijeva i dobru opremljenost kako ništa ne bi prekinulo bezbrižno uživanje.

Koja je vaša „obavezna oprema“ kad idete u šetnju ili krećete na plažu? Bez čega ne možete zamisliti izlazak iz kuće sa svojim mališanom?

Podijelite s nama svoje iskustvo (pisano, fotografiju), a Nestlé dječja hrana i La Roche Posay nagradit će 10 najboljih poklon paketom. Svoja iskustva možete slati na info@bebe-nestle.hr od 7.6. do 30.6.2013., a 3.7.2013. objavit ćemo 10 najboljih.

Poklon paket sadrži La Roche Posay Anthelios kremu, Nestlé mliječne deserte i mliječni obrok sa žitaricama. Uz kvalitetnu kremu kojom štitite kožu svog mališana i finu klopu u torbi, u praktičnim pakiranjima, jedna velika briga manje! U šetnjama koje su pred vama, čuvajte svoje dijete iznutra i izvana!

VAŽNO!
nagradna igra je SAMO ZA ČLANOVE NESTLE BABY KLUBA