Ako ste se više puta našli u nemogućoj misiji – modno se uskladiti sa svojim princom, niste jedini. U slatko modnim problemčićima našla se i mama Ivka Armanda Todorović koja je nakon neuspješne potrage za majicama koje bi uskladila sa svojim sinčićem, odlučila uzeti stvar u svoje ruke. Uz malo mozganja, pomoći prijateljica, kreativnosti i puno volje, odlučila je pokrenuti svoj brend– Mamasita and Son.

Zmaj kao inspiracija

„Oduvijek sam vjerovala u inspirativnu akciju. Jednog ljetnog dana sinula mi je ideja da bih ja mogla raditi majice za mame i sinove, koje sam jako željela za sebe i svog malog „Zmaja“. Od tada me ideja nije napuštala i sa svojom poslovnom partnericom Majom, bacila sam se na posao”, ističe mama Ivka.

Kombinacija za nju i njega

Zajednička suradnja urodila je s nekoliko zanimljivih kombinacija. Za mame, kreirale su tunike koje se lako prilagođavaju svakoj figuri, a mogu se nositi na više načina – kao duge majice, majice koje otkrivaju jedno rame, šire kratke majice ili čak na tenisice kao sportska proljetna haljina. Dečkići pak mogu glumiti prave male frajere u bodiju s kapuljačom ili popularnoj “hoodici.” Sva odjeća izrađena je od kvalitetnog materijala, lagano se održava i proizvedena je u Hrvatskoj.

Životni natpisi

Modne komade krase zajednički natpisi s kojima će se poistovjetiti gotova svaka mama, napominje vesela i strastvena Ivka. Svakodnevne situacije s jednogodišnjim sinom Vitom, kojeg od milja zove “Zmaj”, ističe, njezina su najveća inspiracija prilikom dizajniranja majica.

Intuicija i izazov

“Svaka mama koja obožava majčinstvo, poznaje i njegove teže strane. Baš to je poruka majici – izvući nešto smiješno iz svake izazovne situacije”, objašnjava supermama Ivka koja nam je otkrila da u njezinom životu postoji još jedna velika strast, a to je ljubav prema plesu. Svim mamama za kraj poručuje da uključe svoju intuiciju i da je poslušaju u svakom trenutku. Raditi ono što voliš, napominje, jedan je od najljepših osjećaja na svijetu. Ona, svoj san živi svaki dan.