Kazalište Mala scena dariva našeg najsretnijeg čitatelja s 2 ulaznice za predstavu “Mala sirena” koja je na rasporedu u subotu, 7. rujna u 18.00 sati. Predstava Mala sirena vodena je fantazija o tajnama podmorskih dubina u kojima otkrivamo čudesna bića u njihovim pustolovinama i kraljevstvo morskih sirena među kojima je i najmlađa – Mala sirena, najljepšeg glasa.

Njezina pustolovina počinje onog dana kada je dovoljno odrasla da vidi drugi zabranjeni svijet iznad morske površine, dobivši za to dopuštenje svoje bake – morske kraljice. Na tom putu Mala sirena pronaći će ljubav – najveću od svih tajna, koja će zauvijek promijeniti njezin život i navesti je da sama krene nepoznatim putem. Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu koje nadilazi granice svjetova.

Predstava je nastala kao završni rad Katarine Arbanas na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

Redateljica, dramaturginja, scenografkinja i izrada lutaka: Katarina Arbanas
Skladatelj: Tin Tonković
Oblikovateljica svijetla: Željka Fabijanić Šaravanja
Dizajn: Mario Kolarić
Fotografkinja: Ana Šesto
Producentica: Vitomira Lončar
Igraju: Katarina Arbanas i Giulio Settimo

Preporuka Kazališta “Mala scena”: Predlažemo vam da prije dolaska na našu predstavu djeci svakako pročitate originalnu priču jer naša predstava nije rađena prema crtanom filmu, nego prema Andersenu.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 6 godina.

Više o predstavi potražite OVDJE

Kako do ulaznica?

Kazalište Mala scena dariva vas s 1×2 ulaznice za predstavu “Mala sirena” koja je na rasporedu u subotu, 7. rujna u 18.00 sati!

Bilo je dovoljno prijaviti se putem našeg obrasca.

Dobitnica 1×2 ulaznice za predstavu “Mala sirena” je Ivanka Kovačević!

Čestitamo sretnoj dobitnici i želimo dobru zabavu!