Ježić Matko i prijatelji, interaktivna slikovnica za iPad, priča je o malom stanovniku šume u potrazi za pravim prijateljima. Pomoću interaktivnih elementa, animacija, igre, muzike i efekata, djeca i odrasli uronit će u čarobnu šumu malog ježića Matka. Djeca će kroz priču i ilustracije saznati kako svi, čije su vrijednosti i vrline poštene i čiste, mogu biti pravi prijatelji.

Priča o ježiću i njegovim prijateljima pisana je u rimovanim stihovima što će se zasigurno svidjeti djeci i postati s vremenom dio njihova recitatorskog repertoara.

Ilustracije za slikovnicu crtao je Zoran Domuzin poznatiji pod umjetničkim imenom Mafay. Pojedini elementi na svakoj stranici Ježića Matka služe za interakciju, pa djeca mogu pomicati elemente, bojati, micanjem iPada pokrenuti animacije i slično. Sve zajedno daje zabavni element aplikaciji.

Za dob: 7+ i mlađi (ukoliko im čitaju roditelji)
Dodaci: memory igrica
Postavke: automatsko čitanje priče, uključi/isključi zvuk za pozadinsku muziku i automatsko čitanje
Cijena: 0,99 dolara (u tijeku je akcija -50%)
Video link
Apple store link

Posebno nam se sviđa…

Želja autora i developera (Roosterbee Interactive Studio) da slikovnica bude fukcionalna, ali kvalitetna vidi se i u izboru prekrasne originalne pozadinske muzika od nagrađivanog skladatelja Ivana Josipa Skendera. Oni koji žele isprobati slikovnicu mogu se poslužiti lite, odnosno besplatnom verzijom te naknadno odlučiti o kupnji.
Osim verzije na hrvatskom, postoji i verzija Ježića Matka na engleskom jeziku – Matthew the Hedgehog and Friends.

Stranice iz slikovnice Ježić Matko i prijatelji potražite u galeriji fotografija ispod članka.

Darujemo besplatni kod za Ježića Matka

PRIJAVI SE I OSVOJI BESPLATNU iPad SLIKOVNICU “JEŽIĆ MATKO I PRIJATELJI”!
Objava dobitnika je 4. lipnja 2012.

DOBITNICA je…

SANJA NIŽIĆ

Čestitamo i uživajte u priči!