Najomiljeniji sajam za sve generacije INTERLIBER ove godine obilježava svoje jubilarno 40. izdanje koje će popratiti i posebno osmišljen program. Održava se od 7. – 12. studenog 2017.

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni sa više od 300 izlagača, novi naslovi i predstavljanje knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Ulaz će, kao i do sada, biti besplatan za sve posjetitelje. Prošlogodišnje izdanje sajma posjetilo je oko 130 000 zaljubljenika u knjigu za koje je organizirano preko 200 pratećih programa i dolazak stotinjak gostiju na izložbene prostore izlagača.

Atraktivnosti Interlibera doprinijet će i ZNANSTVENI KVART, posebno osmišljen dodatni sadržaj, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr ili na službenoj Facebook stranici Sajma.