Falkensteiner obiteljski hotel Diadora u Punta Skali kod Zadra nudi savršen obiteljski odmor: lijepe obiteljske sobe, veliki dječji svijet s bazenima, široki program aktivnosti i profesionalnu brigu za djecu. Na gotovo 1000 m² nalazi se svijet fantazije Falky-Land, u sklopu kojeg je dječji vrtić za malu djecu, područje za bebe, igraonica, kino, „Las Vegas“, dječje igralište, TV-prostorija i dječji disko.

Tu je i FALKYTASIA, fantastičan dječji vodeni svijet s unutrašnjim bazenom, vodopadom, mostom za balansiranje, kao i plitki bazen za bebe s toboganom i dječja parna kupelj.

Vanjski prostori s dječjim igralištem i bazeni sa spektakularnim vodenim toboganima i kanalom s vodom osvajaju dječja srca. Animacijski programi višejezičnog stručnog tima koji se brine o djeci prilagođeni su svim starosnim grupama, a roditelji imaju dovoljno slobodnog vremena za uživanje u wellnessu hotela Diadora koji se prostire na 2000m2.

U tijeku je i nagradna igra u kojoj možete osvojiti wellness vikend za dvoje u hotelu Diadora.Nagradna igra Family hotel Diadora

Osvojite wellness vikend za 2 osobe u Falkensteiner obiteljskom hotelu Diadora u Punta Skali kod Zadra. Za dobitnike nagradne igre je osiguran smještaj u obiteljskom apartmanu tip 1. Nagrada uključuje Puni pansion Plus:

– piće dobrodošlice, obilan buffet doručak s kutkom bio-hrane, lagani podnevni buffet kao i tematske buffet večere s kuhanjem pred gostima. Sokovi uz jelo su uračunati u cijenu, a tijekom cijelog dana djeca imaju besplatne sokove u Falky-Land-u (10:00-18:00 sati).

– besplatno korištenje hotelskih prostora: zona unutrašnjih i vanjskih bazena s toboganima i atrakcijama, saune i parne kupelji, relax sobe za odmor, sobe s vodenim krevetima  i cardio-fitness.

– 1 boca mineralne vode u sobi prilikom dolaska

– torbe za kupanje s ogrtačem za kupanje, ručnikom i japankama na korištenje tijekom boravka (uz minimalni prilog u slučaju zamjene).


Nagradna igra traje od 14.9. do 10.10. 2009.
Nagrada se može iskoristiti u periodu od 15.10.2009. – 31.05.2010. uz prethodnu najavu i ovisno o raspoloživosti soba u hotelu. Sretni dobitnik će biti obaviješten pismeno.

Wellness vikend