Povratak u školske klupe bit će zabavniji uz modele iz nove Froddo kolekcije koje možete pogledati u našoj galeriji iznad članka.

Jesensku Froddo kolekciju zajedničkim je snagama stvorio zanimljiv niz stručnjaka (dizajneri, dječji psiholozi, djeca i njihovi roditelji).

Nastala u edukativnom, zabavnom i kreativnom okruženju, inspiraciju je pronašla u različitosti kojom se odlikuje svako dijete, pa je tako kolekcija puna novih, zanimljivih i jedinstvenih detalja.

Većina modela iz nove kolekcije obogaćena je antibakterijskom tabanicom s mogućnošću vađenja, koja pokazuje idealno mjesto za palac ili najdulji prst.

Odlična je i vijest da će od nove sezone, roditelji školarce moći opremiti Froddo cipelama i papučama po povoljnijim cijenama, a svakog kupca očekuje i mali poklon.

 

Posebne iznutra, personalizirane izvana, Froddo tenisice po željama mališana

personalizacija banner bambi_hr

Froddo u ponudi od ove jeseni ima drugačije, jedinstvene tenisice!

Svaka kupnja posebnih Froddo tenisica uključuje i mali poklon: flomaster za personalizaciju pozadine obuće koji će razveseliti one najmlađe i potaknuti njihovu maštu i kreativnost.

To su flomasteri koji se lako brišu, pa na taj način mališani mogu ukrašavati pozadinu svojih najdražih tenisica koliko god i kako god žele.

Stoga odaberite Froddo, pišite, crtajte, jednostavno personalizirajte. Učinite povratak u školske klupe kreativnim i nezaboravnim!

Froddo tenisice dostupne su u Froddo shopovima diljem Hrvatske, ili na web shopu http://shop.ivancica.hr/

 

Kako osvojiti Froddo personalizirane tenisice?

Ispunite našu anketu i upišite kontakt podatke na donjoj prijavnici. Igra darivanja traje do 14. rujna kada ćemo objaviti imena sretnog dobitnika Froddo personaliziranih tenisica!

froddo personalizirane tenisice

 

DOBITNICA

ALMA MEĐIMUREC, MALA SUBOTICA

ČESTITAMO!

 

HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!