Bliži nam se sezona odmora i putovanja i sama pomisao da ćemo se napokon opustiti negdje na ljetovanju u Hrvatskoj ili inozemstvu, jako je ugodna. Ali ono što nije ugodno roditeljima beba i djece, je pomisao na opremu i stvari koje trebaju spakirati za mališane i utrpati u auto, vlak, avion ili autobus.

Zato nam je drago da je pokrenut Bebalino.com, prva globalna platforma za iznajmljivanje opreme za bebe i djecu do pet godina. Ono što nas još više veseli je da iza ovog projekta stoji hrvatski startup, odnosno dvojica očeva koji su na vlastitoj koži osjetili koliko je važno imati opremu za bebu kada ste na putovanju, a želite da se beba osjeća kao kod kuće i da ima svoju rutinu i udobnost.

Na vlastitim leđima smo osjetili koliko je opreme potrebno ponijeti na godišnji odmor s klincima. Kolica, putni krevetić, sjedalica, igračke … Prtljažnik se brzo napuni, a stres raste s brojem djece. Agencije za najam opreme su dostupne samo u većim gradovima u svijetu, a upravo zbog toga smo osmislili stranicu Bebalino.com koja omogućuje najam i preuzimanje sve potrebne opreme za bebe i djecu do pet godina, bilo gdje u svijetu.

Putovanja s bebom i malom djecom su izazovna jer ukupna težina stvari koju roditelji moraju ponijeti za jednogodišnjaka iznosi između 14 i 20 kilograma. S dvoje djece koja još koriste kolica težina se udvostručuje, a da o zapremnini i ne govorimo.

Ono što Bebalino.com nudi je najam kolica za šetnju, stolice za hranjenje, auto sjedalice, igračaka ili neke druge opreme. Bebalino.com vam pomaže pronaći opremu na destinaciji vašeg putovanja i zakupiti sve na jednom mjestu. Velika prednost je mogućnost dostave rezervirane opreme na adresu vašeg boravka. Iako koncept nije nov, Bebalino.com kao prvi globalni marketplace daje mogućnost stvaranja dodatnog prihoda iznajmljivanjem vlastite opreme.

Naime, registrirani članovi mogu unajmiti opremu tijekom putovanja, ali i iznajmiti vlastitu opremu drugim članovima/turistima, tako da koncept djeluje u oba smjera.
Bebalino.com mijenja industriju budući da eksponencijalno povećava ponudu dječje opreme na tržištu te ujedno obogaćuje i turističku ponudu, a vlasnicima opreme omogućuje stvaranje dodatnog prihoda tijekom cijele godine!

Njihova mreža članova konstantno raste i trenutno su pristuni na 4 kontinenta, a nove lokacije se dodaju svaki dan, tako da posjetite Bebalino.com i oglasite Vašu opremu i/ili isplanirajte putovanje bez stresa