Tko nije čitao, gledao i otkrivao čarobni Oz?! Svi smo uživali u glazbi i društvu Dorothy, Tota, Strašila, Limenka i Lava. Sad napokon možemo saznati što se dalje dogodilo kada se Dorothy vratila u Kansas. Trebalo smo pričekati „samo“ 70 godina!

Animirani 3D mjuzikl “Povratak u Oz” u četvrtak 14. kolovoza napokon dolazi u kina, a priča se temelji na pustolovnim knjigama čiji je autor Roger Stanton Baum, praunuk L. Franka Bauma. Nastavak jedne od najpopularnijih i najomiljenijih bajki zatiče Dorothy u vrijeme nakon što je Kansas poharao tornado, kad se vraća u Oz i pokušava spasiti svoje stare prijatelje, a to su Strašilo, Lav, Limenko i Glinda kojima prijeti novi zlikovac – Luda. Mudrica, časnik Šećerko, Porculanska princeza i teglenica Plovko pridružuju se Dorothy na njenom čarobnom putovanju kroz slikoviti Oz ne bi li povratila red i sreću u Smaragdni grad.

Film Povratak u Oz snimljen je koristeći najnovije 3D stereoskopske tehnike koje doprinose osjećaju veličine i dubine filma zahvaljujući kojim je Oz živo biće s vlastitim pravilima, različitim kulturama i krajolicima koji govore i kreću se uz glazbu koju je skladao za Oscara nominirani Bryan Adams.

Ne propusti stoga nikako ovaj film na koji možeš povesti i mlađu braću i sestre, jer je sinkroniziran!

Više o filmu Povratak u Oz pročitajte ovdje.