Nakon kratke pauze, sljedećeg vikenda ponovno vodimo male ljubitelje predstava u kazalište Mala scena. Na meniju ovog vikenda imamo dvije predstave za malene: Priča o vodi i Roda i lisac, a za svaku od predstava darujemo 2×2 ulaznice! Informacije o igri darivanja potražite u članku.

Priča o vodi
– za djecu od 1,5 do 5 godina

Voda je sila, energija koja pokreće; voda teče, neuhvatljiva je i tvrdoglava, ne da se tlačiti, uvijek pronalazi put, utažuje žeđ, čisti, stvara glazbu, čuva bebu u trbuhu, omogućuje život svim živim bićima – voda nadahnjuje! Predstava “Priča o vodi” inspirirana je karakterom vode i mogućnostima koje voda pruža za igru.

Autorima i izvođačima voda predstavlja neiscrpan izvor mašte, igre i zabave; kroz kazališnu igru istražuju i upoznaju sve njezine aspekte ulazeći u čarobni vodeni svijet gdje voda postaje prijatelj i partner u igri. Jednako tako, uživljavaju se i u dječju perspektivu potaknuti/nadahnuti upravo igrom vlastita djeteta, njegovom neizmjernom radošću i oduševljenjem nečim naizgled tako jednostavnim kao što je sićušna kapljica vode.

Kada igra predstava?
Predstava je na rasporedu u petak, 30.3. u 17.00 sati.

Kako do ulaznica?
Pošaljite nam e-mail s porukom “Priča o vodi” na nagradna@klinfo.hr do četvrtka, 29.3.2012. zajedno s brojem mobitela i možda baš vi osvojite ulaznice za ovu predivnu predstavu. Mala scena daruje 2×2 ulaznice.

Dobitnici:
Anita Galina
Dalibor Drljača

 

Roda i lisac
– za djecu od 3 do 11 godina

Kad se zajedno na pozornici nađu Dražen Čuček i Vitomira Lončar, potpomognuti Hanom Hegedušić ili Anom Kraljević i još k tome u predstavi koja je zamišljena kao cabaret, onda je fantastična zabava zajamčena. No, da ne ostane sve na pukoj zabavi, pobrinuo se Ezop, drevni pripovjedač basni koji nas uči kako ne valja činiti drugima nešto što ne želiš da tebi čine.

Uz pouku o tome kako “ne treba činiti drugima ono što ne želiš da tebi čine”, naša predstava svojim neodoljivim šarmom nosi još jednu vrijednu pouku:
Dobro kazalište (a vjerojatno i sve ostalo u životu) moguće je napraviti jedino veselim i neograničenim davanjem, radošću zbog vlastitog postojanja i odgovornošću zbog onoga što svojim djelovanjem činimo drugima.


Kada igra predstava?

Predstava je na rasporedu u subotu, 31.3. u 17.00 sati.

Kako do ulaznica?
Pošaljite nam e-mail s porukom “Roda i lisac” na nagradna@klinfo.hr do petka, 30.3.2012. zajedno s brojem mobitela i možda baš vi osvojite ulaznice za ovu predivnu predstavu. Mala scena daruje 2×2 ulaznice.

Dobitnici:
Marina Žulj
Alica Širanović

ČESTITAMO!