Naši prijatelji i dugogodišnji suradnici iz Male scene u rujnu su započeli novu kazališnu sezonu koja će biti prepuna njihovih uspješnica iz prethodnih sezona, ali i novih uzbudljivih premijera za sve uzraste. Kao i do sad, za čitatelje Klinfo.hr portala osigurali su ulaznice koje vam poklanjaju u novoj igri darivanja.


PRIČA O SVJETLU

2×2 ulaznice (za dijete i roditelja u pratnji)

Kada?
Petak, 14.9. u 17.00 sati

Za dob?
Za djecu od 1,5 do 5 godina

Svjetlost stvara nebrojene čudesne učinke kojima se uistinu može zainteresirati i ono najmanje dijete i pružiti mu nezaboravan vizualni užitak prave čarolije. No, dualizam svjetlost – mrak pruža i mogućnost razmišljanja o unutarnjim, duhovnim svjetlima koja nas prožimaju, o dobru i zlu, o prosvjetljenju i spoznajama koje poput zvijezda u nama pokazuju put kojim se svako dijete, a i mi odrasli krećemo. Ta ogromna tema, naizgled prevelika za malenu djecu koja još ne poznaju ni osnovne oblike, a kamoli metafiziku života, velika je prilika za istraživanja mogućnosti komunikacije s djecom putem niza simbola i vizualnih senzacija te unutarnjih poticaja.

PALE SAM NA SVIJETU
2×2 ulaznice (za dijete i roditelja u pratnji)

Kada?
Subota, 15.9. u 17.00 sati

Za dob?
Za djecu 3 do 10 godina

Već više od 25 godina djeca se u Maloj sceni druže s Palom. Svake sezone ponovno uz kuglu i gitaru slušaju priču o dječaku koji je sanjao da je sam na svijetu.
Ova je priča koja tako uvjerljivo opisuje dječačke snove i težnje. Ova predstava je i igra koja uvlači djecu u predstavu i čini ih ne samo sudionicima, već i stvaraocima predstave.


RUŽIČASTA SANJARICA
3×2 ulaznice (za dijete i roditelja u pratnji)

Kada?
Subota, 15.9. u 19.30 sati

Za dob?
Za djecu i mlade 6+

Vrijedni i šaljivi savjeti za razne situacije iz svakodnevnog života, u ovoj su neobičnoj i zanimljivoj predstavi (nastaloj prema knjizi Silvije Šesto) napravljeni u obliku sanjarice. Predstava sadrži opise raznih dječjih snova i tumačenje njihovih značenja. Opis dječjeg sna jest zamaskirani opis problema s kojim se dijete suočava. Tumačenje sna ustvari je savjet za rješavanje toga problema. Na taj način djecu se potiče na suočavanje s onim što ih opterećuje, sa strahovima, raznim brigama i problemima, ali i lijepim događajima.

Igra darivanja – predstave kazališta Mala scena – dobitnici:

PRIČA O SVJETLU
Dobitnice:
Nikolina Slamić 
Iva Dančević


PALE SAM NA SVIJETU
Dobitnice:
Tihana Čupek 
Iva Bilandžija


RUŽIČASTA SANJARICA
Dobitnice:
Martina Bošnjak
Renata Ordanić
Danijela Kaplowitz


Dobru zabavu na predstavama želi Klinfo.hr!