Klinfo.hr ponosan je medijski pokrovitelj Kazališta Mala scena i njihovih ovosezonskih predstava, a naša najdraža mala pozornica iznimno je draga i velikodušna, jer gotovo svakog tjedna čitateljima našeg portala daruje ulaznice za predstave. Ovog tjedna darujemo 2×2 ulaznice za predstavu “Pale sam na svijetu” te 2×2 ulaznice za predstavu “Priča o vodi”.


Pale sam na svijetu

– za djecu od 3-10 godina

Predstava koja već 25 godina igra na daskama kazališta mala scena pruža djeci priliku da se druže s dječakom Palom. Ivica Šimić ponovno će uzeti svoju kuglu i gitaru i pričati im priču o dječaku koji je sanjao da je sam na svijetu.
To je priča koja vrlo uvjerljivo opisuje dječačke snove i težnje. Predstava je ujedno i igra koja uvlači djecu u predstavu i čini ih ne samo sudionicima, već i stvaraocima predstave.

ULAZNICE
Ako nam pošaljete e-mail poruku s naznakom “Pale”, svojim imenom i prezimenom te brojem mobitela na nagradna@klinfo.hr, možda baš vi osvojite 1×2 ulaznice za predstavu “Pale sam na svijetu” koja je na rasporedu u subotu, 3. ožujka 2012. Dvije ulaznice darujemo za predstavu u 17.00 sati i dvije ulaznice za predstavu u 18.30 sati.
Objava dobitnika je u petak (2. ožujka).

DOBITNICI
Ivona Molan (u 17.00 sati)
Ivana Turk (u 18.30 sati)

Priča o vodi
– za djecu 1,5+

Voda je sila, energija koja pokreće; voda teče, neuhvatljiva je i tvrdoglava, ne da se tlačiti, uvijek pronalazi put, utažuje žeđ, čisti, stvara glazbu, čuva bebu u trbuhu, omogućuje život svim živim bićima – voda nadahnjuje! Predstava “Priča o vodi” inspirirana je karakterom vode i mogućnostima koje voda pruža za igru.

Autorima i izvođačima voda predstavlja neiscrpan izvor mašte, igre i zabave; kroz kazališnu igru istražuju i upoznaju sve njezine aspekte ulazeći u čarobni vodeni svijet gdje voda postaje prijatelj i partner u igri.

ULAZNICE
Za ovu predstavu dovoljno je da nam pošaljete e-mail poruku s naznakom “Voda”, svojim imenom i prezimenom te brojem mobitela na nagradna@klinfo.hr. Možda baš vi osvojite ulaznice za predstavu “Priča o vodi” koja je na rasporedu u petak, 2. ožujka 2012. 2×2 ulaznice darujemo za izvedbu u 17.00 sati.
Objava dobitnika je u četvrtak (1. ožujka).

DOBITNICI
Anita Buti
Ana Novaković

ČESTITAMO!