Ove subote kazalište Mala scena rezervirano je za one klince i klincezice koji polagano, ali sigurno kreću prema pubertetu i i slatko-gorkim mukama koje on donosi. Čak osam besplatnih ulaznica čitateljima Klinfo.hr portala daruje kazalište Mala scena za svoje hit uspješnice Bum Tomica i Debela, koje su nastale prema knjigama spisateljice Silvije Šesto.

Bum Tomica
2×2 ulaznice

Za dob?
predstava za cijelu obitelj, od 5 godina naviše

Kada igra?
subota 12. 01. u 17.00 sati

Informacije i rezervacije
http://www.mala-scena.hr/home/predstave/bum-tomica.aspx9

BUM TOMICA se sastoji od sto pričica (sto sličica) iz svakodnevice. Glavni lik je desetogodišnji dječak Tomica, razapet između svoje zaigranosti i različitih očekivanja roditelja, starije sestre i mlađeg brata. Riječ je o “običnoj” peteročlanoj, urbanoj obitelji u kojoj zamašnjake radnje vuku troje djece. Tomica je pred pubertetom i već ga pomalo muče prve zaljubljenosti, nepravde i kritički odmak prema svijetu odraslih, njegov mlađi brat vrtićke dobi…


 

Debela
2×2 ulaznice

Za dob?
predstava za mlade i odrasle od 9 godina naviše

Kada igra?
subota 12. 01. u 20.00 sati

Informacije i rezervacije
http://www.mala-scena.hr/home/predstave/debela.aspx

Zavirite u više nego uzbudljivu godinu života petnaestogodišnje tinejdžerice Lade. Višak kilograma, prijateljstvo, prve nesretne ljubavi, totalna pomutnja s prijateljem iz inozemstva, tulumarenje i sve što uz to ide, brat koji ima svoj veliki problem, roditelji sa svojim roditeljskim problemima, škola, prvi posao i sve ostalo što prati odrastanje pronaći ćete u sjajnoj predstavi nastaloj prema popularnom romanu “Debela” Silvije Šesto Stipaničić.

DOBITNICI ULAZNICA

BUM TOMICA, subota, 12.1.2013. u 17.00 sati
Jasminka Horvat
Alica Ćuzela

DEBELA, subota, 12.1.2013. u 20.00 sati
Ružica Gajić
Snježana Mrkoci

ČESTITAMO! HVALA SVIMA NA SUDJELOVANJU!