Bliži nam se ljeto i polagano počinjemo maštati o ljetovanju i odmoru. Kad su djeca u pitanju, više ne morate puno razmišljati. Nezaboravan odmor iz snova nudi im Camp Eklata – najveći i najpoznatiji ljetni kamp za djecu i mlade od 6 do 18 godina. Kamp se nalazi u Zaostrogu, a osim dobre vibre i predivnih plaža, vašim mališanima i tinejdžerima nudi siguran odmor uz stručno vodstvo i brigu od 0 do 24 sata, mnoštvo zabave, maštovite edukativne programe i radionice, na stotine novih prijatelja iz cijele Hrvatske i Europe te nezaboravnih ljetnih iskustava.


Prije podne rezervirano za sportske, kreativne i edukativne programe

Boravak u Campu Eklata zamišljen je kao spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Dok ljetuju i bezbrižno uživaju u plavetnilu Jadrana, djeca i mladi imaju mogućnost nešto i naučiti. Od edukativnih programa djeca mogu odabrati:

– ŠKOLU STRANIH JEZIKA (engleski, njemački, talijanski, hrvatski)
– KREATIVNI KAMP (Art grupa / Glazbeno-plesni studio / Filmski studio / Robinzoni)
– SPORTSKI KAMP (nogomet, rukomet, odbojka, košarka, vaterpolo, plivanje)
– AKTIVNI ODMOR


Popodnevno kupanje i večernja zabava

Nakon prijepodnevnih edukativnih programa, poslije podne je rezervirano za odmor, kupanje, igranje maštovitih igara uz glazbu i zabavu na plaži. Predvečerje je ispunjeno sportskim i zabavnim natjecanjima. A nakon večere – spektakl. Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema. Počinje disco „ludnica“. Dobra mjuza, svjetla pozornice, ples, blještavilo i hrpa iznenađenja. Disco fever, Afrička noć, Jadranski susreti, izbor Miss & Mistera… noćno kupanje!

 

Dodatni sadržaji

Uz sve navedeno svim polaznicima Campa Eklata besplatno su na raspolaganju svi cool sadržaji Hostela Eklata – kajaci, kanui, bicikli, role, stolni tenis, pikado i slično.

U svakom terminu organiziran je i jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija – fakultativno.

Smještaj u Hostelu Eklata – Zaostrog

Hostel Eklata nalazi se u centru Zaostroga, na najljepšoj plaži Makarske rivijere. Specijaliziran je za prihvat djece, mladih, ali i onih koji su to nekad bili. Kao takav predstavlja krunu ponude dječjeg i omladinskog turizma u Hrvatskoj. Smještaj je na bazi punog pansiona (FB) u višekrevetnim sobama (TWC) s LCD televizorima, SAT programima i mini hladnjakom.

Raspolaže s višenamjenskim sportskim igralištem (nogomet, košarka, odbojka, rukomet), stolnim tenisom, aparatima za zabavu, diskotekom, mini marketom i caffe barom. Hostel je ograđen i okružen prekrasnom mediteranskom hortikulturom i maslinikom.

Više na http://www.eklata.com/eklata/hostel-eklata


Djeca i mladi u sigurnim rukama

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva. Paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza putovanja) dodatno se ugovara. O njihovu zdravlju brine zdravstveno osoblje ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

Od osnutka tvrtke (1991. godine) do danas programe kampa Eklata uspješno je završilo više desetaka tisuća sretne i zadovoljne djece i mladih što je najbolja potvrda kvalitete, profesionalnosti i uspješnosti ovih edukativno-turističkih programa.


Termini i cijene za 2012. godinu:

Aktivni odmor: Cijena 1999 kn, obročno 10 x 215

Cijena uključuje: smještaj u višekrevetnim sobama na bazi punog pansiona, školu stranih jezika / kreativni kamp / sportski kamp / aktivni odmor, ulazno i završno testiranje, literaturu, pomagala, rekvizite i diplomu, edukativne aktivnosti, programsku zabavu, sportsku rekreaciju, školu plivanja za neplivače, boravišnu pristojbu, pripadajući PDV

Kako doći u Zaostrog?

Transfer do Zaostroga i natrag nije sadržan u cijeni i dodatno se plaća. U slučaju nedovoljnog interesa organizirani transfer se može otkazati. U tom se slučaju putnici upućuju na alternativu – najbliže mjesta polaska prema ponudi organizatora ili redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja) ili individualni transfer.

Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti neposredno pred prije početka konzumacije rezervacije. Djecu koju roditelji dovoze samostalno preuzimamo na recepciji hostela Eklata u Zaostrogu.

Rezervacije

Svoje mjesto u Campu Eklata 2012. možete rezervirati ovdje.

Dobitnica u IGRA DARIVANJA – OSVOJI LJETOVANJE U CAMPU EKLATA od 13. do 18. 8. 2012.!

Drage djevojčice i dragi dječaci,

ovog ljeta okusite super vibru i cool mjesto za aktivni odmor djece i mladih u Europi. Educirajte se, bavite sportom, budite kreativni, upoznajte hrpu nove škvadre iz europskih zemalja i luuuuuudo zabavite. Mislite da je to nemoguće naći na jednom mjestu? Varate se! Pridružite nam se i budite sudionici svega lijepog ovog ljeta u Zaostrogu: emocija i doživljaja o kojima se ispričalo bezbroj nezaboravnih priča, po čemu je ljeto s nama jedinstveno. Budite dio Campa Eklata.

Jedan od vas će besplatno boraviti u kampu od 13. do 18. 8. 2012. godine.

Igra darivanja je završila, a na more ide….

VESNA TUROPOLEC (odnosno njezin 15-godišnji sin)

ČESTITAMO i dragom mladiću želimo dobar provod u kampu!


Hvala svima na sudjelovanju!