Dugi ljetni praznici su pred vratima i planiranje ljetovanja za vaše klince i klincezice može početi!

Ljetni kampovi već su odavno postali omiljeno odredište djece i mladih, a najbolji i najprofesionalniji svakako je Camp Eklata. Roditelji mogu s punim povjerenjem djecu povjeriti njihovu stručnom i iskusnom osoblju, a djeca će uživati s više tisuća zadovoljnih vršnjaka iz Hrvatske i Europe.

Boravak u kampu zamišljen je kao idealna kombinacija i spoj odmora i edukacije, sporta i rekreacije, prijateljstva i zabave. Drugim riječima, osim što će bezbrižno uživati u zabavi i kupanju, djeca imaju mogućnost nešto i naučiti.

eklata kupanje t1

Što će djeca raditi u Campu Eklata?

Nakon buđenja i doručka polaznici imaju na raspolaganju nekoliko jutarnjih aktivnosti i edukativnih programa:

1. ŠKOLA JEZIKA
2. KREATIVNI KAMP
3. SPORTSKI KAMP
4. ADVENTURE CAMP

Poslijepodne djeca se odmoraju, kupaju, igraju maštovite igre uz glazbu i zabavu na plaži. Svim polaznicima kampa na raspolaganju su, potpuno besplatno, svi sadržaji Eklatinog centra za mlade uključujući i one najtraženije – kajaci, kanui, gondole, bicikli, role, stolni tenis i mnogi drugi.

Predvečerje je rezervirano za sportska i zabavna natjecanja, a nakon večere slijedi spektakl! Uključuju se reflektori, zvučnici i ostala oprema – počinje disco „ludnica“. Dobra muzika, svjetla pozornice, ples, blještavilo, hrpa iznenađenja, tematske večeri i noćno kupanje!

U svakom terminu organizira se i jednodnevni izlet do obližnjih turističkih destinacija (fakultativno).

eklata radionica t

 

Tko brine za sigurnost djece?

Za sigurnost djece i cjelodnevnu skrb za vrijeme boravka u kampu zaduženi su profesori, kreativni voditelji, sportski treneri, animatori i ostalo educirano i iskusno osoblje Campa Eklata. Profesionalni animacijski tim obučen je i opremljen za realizaciju najzahtjevnijih sigurnosnih te sportsko zabavno animacijskih zadataka i nezaboravnih večernjih programa i tematskih večeri. Za vrijeme transfera i boravka u hostelu djeca su osigurana kod osiguravajućeg društva.

Njihovu zdravlje u nadležnosti je zdravstvenog osoblja ambulante u neposrednoj blizini Hostela Eklata.

eklata kupanje t 1

 

Gdje se nalazi Camp Eklata i kakav je smještaj?

Nedavno otvoreni omladinski hostel agencije Eklata nalazi se na najljepšem dijelu srednjodalmatinske obale, u mjestu Zaostrog na Makarskoj Rivijeri. Udaljen je svega nekoliko metara od šljunčane plaže, specijaliziran je za prihvat djece i mladih i slovi kao jedinstven i najprilagođeniji objekt za prihvat djece i mladih u Hrvatskoj.

Smještaj je u višekrevetnim sobama, a sobe su klimatizirane (grijanje/hlađenje), imaju vlastiti tuš i WC i raspolažu s digitalnim LCD televizijama sa satelitskim prijemom te mini hladnjakom. U sklopu hostela nalazi se polivalentno sportsko igralište za nogomet, košarku, odbojku i rukomet, trgovina, igraonica, stolovi za stolni tenis, klimatizirana restoranska sala, diskoteka, caffe bar kao i prekrasan maslinik s mediteranskom hortikulturom idealan za realizaciju nastavnih programa u prirodi.

Hostel sa svim pripadajućim sadržajima je ograđen, zatvoren i čuvan!

Više o hostelu potražite na web adresi www.hosteleklata.com, a galeriju fotografija potražite ovdje.

eklata smjestaj t

 

Kako djeca putuju do Campa Eklata u Zaostrogu?

Transfer do Zaostroga i natrag nije sadržan u cijeni i dodatno se plaća. U slučaju nedovoljnog interesa, organizirani transfer se može otkazati. U tom se slučaju putnici upućuju na alternativu – najbliže mjesto polaska prema ponudi organizatora ili redovne autobusne linije (bez posebnog pratitelja). Obavijest o organiziranom transferu putnik će dobiti najkasnije 5 dana prije početka konzumacije rezervacije. Djecu koju roditelji dovoze samostalno javljaju se recepciji hostela Eklata u Zaostrogu gdje će ih dočekati domaćini i smjestiti dijete.

 

Termini i cijene za 2015. godinu

eklata 2015 termini

Rezervirajte mjesto za svoje dijete odmah i plaćajte u ratama!


1. Telefonom

Odaberite termin, program i način prijevoza djeteta. Potom nazovite broj +385 (0) 21 544 232 radi provjere slobodnih kapaciteta, rezervacije i mogućih pitanja. Način plaćanja i sve druge pojedinosti prijave djeteta objasnit će vam ljubazni djelatnici korisničkog centra.

2. Internetom
Kliknite ovdje, zatim popunite tražene podatke u svakom polju i kliknite „pošalji”. U rubriku Promo kod unesite KL2015 i ostvarite dodatnu pogodnost – besplatan CD s fotografijama boravka u Campu Eklata. Nakon provjere slobodnih kapaciteta, na vašu e–mail adresu primit ćete ugovor o aranžmanu (potvrdu rezervacije), kojeg popunjenog i ovjerenog vraćate poštom na najkasnije 8 dana od dana rezervacije. Po prijemu potpisanog ugovora i potvrde o cjelovitoj uplati ili uplati 1. rate aranžman Campa Eklata je ugovoren i smatra se konačnim.

 

DARUJEMO LJETOVANJE U CAMPU EKLATA ZA DVOJE NAJBOLJIH PRIJATELJA!

Kakvo je to ljetovanje bez najboljeg prijatelja ili prijateljice? Ne baš zabavno…

To znaju i u Campu Eklata pa su ove godine ljetovanjem u svom fantastičnom kampu odlučili darivati jednog klinca ili klincezicu koji će sa sobom na more povesti svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu, brata ili sestru, bratića ili sestričnu, rođaka ili rođakinju – također besplatno! Dvoje nagrađenih dječaka i/ili djevojčica boravit će u Campu Eklata u terminu po svom izboru prema gore priloženoj tablici.

Sve što trebate je popuniti donju prijavnicu i doći nam ponovno 15. lipnja 2015. godine kada ćemo objaviti imena dobitnika.

Camp Eklata vas čeka!

SRETNO!

 

DOBITNICA:

SNJEŽANA JUKIĆ iz Zagreba

Mama Snježana na ljetovanje šalje svoju 9-godišnju kćerkicu koja će po prvi puta vidjeti more, a u kamp će povesti svog prijatelja iz razreda!

Želimo im odličnu zabavu i nezaboravno ljeto!

Hvala svima na sudjelovanju!