Raiffeisen stambena štedionica i njena kreativna radionica pripremili su iznenađenje za vjerne Bubašparce, njihove roditelje i sve one željne dobre zabave – Bubašpara iPhone aplikaciju koja se može besplatno preuzeti u App Storeu.

Riječ je o prvoj hrvatskoj multimedijskoj aplikaciji namijenjenoj djeci koja donosi bubastičnu igricu, puno zabave i multimedije te omiljenu Bubašpara pjesmicu. Sve vlasnike iPhonea i iPada čeka uzbudljiva potraga za novčićima i skokovita bitka protiv ozloglašenih člankonožaca. Cilj igrice je sakupiti što više novčića i sigurno ih, izbjegavajući sve zamke i opasnosti, dopremiti u štedionicu.


„Želja nas u Raiffeisen stambenoj štedionici bila je u ovoj godini iznenaditi sve naše vjerne klijente, posebice one najmlađe štediše Bubašpara dječje štednje, i ponuditi im neobičan poklon. Tako smo došli na ideju da napravimo prvu hrvatsku multimedijsku aplikaciju za djecu koju bi mogli koristiti i roditelji, ali i svi oni željni dobre zabave i izazova. Pozivam sve velike i male da na svoje iPhone i iPad uređaje besplatno preuzmu aplikaciju i svakako nam jave kako su zadovoljni njome“ – izjavila je Sanja Bilešić, voditeljica odjela marketinga i odnosa s javnošću, te je zahvalila agencijama Nukleus i Imagine studio koje su zaslužne za realizaciju ove aplikacije.


Više o Bubašpara iPhone aplikaciji na www.bubaspara.com