Olival Kozmetika akcijom „Najbolje za najmlađe“ upozorava na štetnost ultraljubičastog zračenja i važnost adekvatne zaštite dječje kože od sunca. Tijekom akcije „Najbolje za najmlađe“, Olival dječja krema za sunčanje SPF 50 UVA i UVB dostupna je po cijeni od 22,90 kuna, umjesto 69,90 kuna.

Dječja krema za sunčanje SPF 50 UVA i UVB Kozmetike Olival visokokvalitetan je prirodni proizvod za osjetljivu dječju kožu lica i tijela. Mogu je koristiti i svjetlopute osobe izrazito osjetljive na sunce. Zaštita se temelji na kombinaciji mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UV-A i UV-B spektar Sunčevih zraka, najopasnijih za kožu.

Blaga emulzija na bazi sezamova i bademova ulja je vodootporna, brzo se upija i vlaži kožu. Olivalova dječja krema za sunčanje SPF 50 UVA i UVB ne sadrži parabene, mirise, mineralna ulja i boje pa je hipoalergena i za najosjetljiviju dječju kožu. Olivalova dječja krema za sunčanje SPF 50 UVA i UVB dostupna je u asortimanu DM-a, Kozma, Bipe, Name, Mercatora, Getroa i Interspara.

Olival Kozmetika u svom asortimanu nudi paletu proizvoda za zaštitu od sunca kako za odrasle i djecu. Proizvodi ne sadrže parabene, mirise, mineralna ulja i boje.

Sastav(INCI): Aqua, Sesamum Indicum Oil, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Oleum Amygdalae, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Sodium Cetearyl Sulphate, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, Glycerin, Sorbic Acid

Snižena MP cijena tijekom akcije „Najbolje za najmlađe“: 22,90 kn (umjesto: 69,90 kn)

Akcija traje do isteka zaliha.

OLIVAL Kozmetika
OLIVAL Kozmetika se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike za njegu i zaštitu kože, obogaćene aktivnim komponentama prirodnog porijekla. Kozmetika OLIVAL je hrvatska tvrtka čiji je koncept razvijen na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji. Gotovo svaki proizvod sadrži bar jedno prirodno masno ulje dobiveno iz ljekovitih biljaka postupkom hladnog prešanja ili maceracijom.