Upis u radionice osnaživanja roditelja

Natrag na događanja
foto: Pixabay

Roditeljstvo je najteži, iako najljepši, „posao“ za koji Vas nitko ne priprema te se zasigurno u svakodnevnoj brizi za dijete i tijekom odgoja svoje djece zapitate kako postupiti u određenoj situaciji? Možda preispitujete svoje odluke i/ili postupke ili se pak osjećate da što god radili ne valja? Vaše dijete ne traži od Vas da budete savršeni jer ionako nitko nije. No, ono što Vaše dijete treba je odgovornog roditelja koji želi učiti i unaprijeđivati svoje roditeljske vještine ukoliko uvidi da su mu pomoć i podrška u tome potrebni.

Hrabri telefon, stoga provodi Školu za roditelje kako biste unaprijedili svoje roditeljske vještine i poboljšali komunikaciju sa svojim djetetom/djecom.

Iduća grupa kreće uskoro i broj roditelja po grupi je ograničen pa ste pozvani da se što prije prijavite, a najkasnije do 14. siječnja 2016.g. putem e-maila savjetovaliste@hrabritelefon.hr ili telefona 01/6117 190!
Škola za roditelje uključivati će teme:

roditelj i njegova slika djeteta,

kako prepoznati i rješavati probleme u odgoju,

potrebe djeteta i roditelja – kako ih pomiriti i zadovoljiti,

roditeljski stres,

kako komuniciramo-teorija i praksa,

samopoštovanje djeteta,

kako razgovarati s djetetom o spolnom razvoju i

slobodno vrijeme djece.

Ako su Vam navedene teme zanimljive i/ili želite unaprijediti svoje roditeljske vještine, odnosno razmijeniti s drugim roditeljima svoja iskustva pridružite se polaznicima!