Filmsko-kreativni studio VANIMA poziva zainteresirane učenike od 9 do 14 godina na besplatnu radionicu TV reportaže koja će se održati u palači Herzer u petak popodne i subotu ujutro (29. i 30. siječnja). Radionicu će voditi mladi filmaš Filip Meštrović koji dolazi iz vinkovačke Udruge ljubitelja filma RARE.

Osim učenika, na radionicu pozivani su i zainteresirane nastavnice i nastavnici koji žele saznati više o snimanju i montaži videa, a time bi željeli pokrenuti ili nastaviti rad kroz školske filmske družine u sklopu osnovnih škola na kojima rade.

Svoje prijave s podacima (ime, prezime, kontakt) možete poslati na e-mail: hrvoje@vanima.hr ili se prijaviti na mobitel 091/798-0858 (Hrvoje), najkasnije do četvrtka (28. siječnja) do 14 sati.

Ova filmska radionica dio je platforme EDIT Comics čiji je VANIMA nositelj i prva je u 2016. godini. Platforma će ove godine održati radionice i niz popratnih programa u 11 županija diljem Hrvatske, a financirana je sredstvima Zaklade Kultura nova. Više informacija o platformi možete naći na Facebook stranici EDIT – Comics: https://www.facebook.com/EDITComics