Kreativna radionica “Kako smo proveli praznike” u MSU-u

Natrag na događanja
Foto: MSU

Ljeto se pomalo bliži kraju, a povratak u školske klupe već je skoro tu. No, prije nego započne “školska groznica”, Muzej suvremene umjetnosti za sve je školarce pripremio zanimljivu radionicu na kojoj će se prisjetiti kako su proveli praznike i po čemu će ih posebno pamtiti.

Što za vas znači odmor? Puštanje „mozga na pašu“, aktivno bavljenje nekim sportom ili hobijem? Razgovarat ćete o tome u kakve tipove spadate – u one koji neprestano nešto planiraju i nekud jure ili u one koji tijekom ljeta radije ostaju kod kuće i uživaju u klimatiziranim prostorima i kompjutorskim igricama?

Bez obzira jeste li se kupali „u moru ili doma u lavoru“, kako kaže jedna stara pjesmica, vaše doživljaje imati ćete priliku podijeliti s ostalima. Cijeni se i vaša mašta, pa nije toliko važno da svaki doživljaj koji prepričate bude istinit. Bit će, dakle, prilike da se s pomoću vodenih, drvenih ili pastel bojica nacrtaju i naslikaju posve izmišljeni svjetovi nekog čarobnog i uzbudljivog odmora kakvog ćete možda provesti već idućeg ljeta!

Kako biste dijete prijavili na radionicu, potrebno je ispuniti obrazac prijave.