Besplatni edukativni događaji Centra Budi svoj

Natrag na događanja
Centar Budi svoj

Centar Budi svoj organizira predavanja za roditelje. Prvo je Humoristično – interaktivno predavanjePovremeno želim pobjeći od svoje djece“, koje će se održati 6. veljače u 18 sati u Knjižnici Bogdan Ogrizović.
Svaki roditelj je prvenstveno čovjek, ima svoje prednosti i mane, a recept za učinkovit odgoj je rad na sebi. Rad roditelja na sebi. Otkrivanje i rješavanje ograničavajućih uvjerenja, unutarnjih strahova, kompulzivnih reakcija… Kada mi rastemo i razvijamo se, odgoj djeteta postaje život s njim. Ovim predavanjem organizatori će prikazati s koliko se izazova roditelji mogu susretati po pitanju emocija.

Drugo predavanje nazvano je Učimo učiti probna vožnja. Održati će se 7. veljače u centru Budi svoj, Bauerova 19, i to u dva termina. U 17 sati sudjelovati će roditelji mlađih školaraca, dok predavanje za roditelje starijih školaraca i srednjoškolaca počinje u 18.30.

Roditelje koji upisuju djecu u program često zanima kako će to djeca učiti učiti. Da uklone sve dileme i pružie jasan i iskustven odgovor na to pitanje, organizatori su pripremili kratku prezentaciju za roditelje ”Učimo učiti probna vožnja” na kojoj će biti prezentirani:

program Učimo učiti (ciljevi, način rada, dosadašnja iskustva, rezultati),

praktični primjeri upotreba metoda koji će zorno pokazati kako je s njima učenje kvalitetnije, jednostavnije, logičnije, smislenije, zabavnije i razvojnije.

Metode će biti demonstrirane na jednoj lekciji iz školskog udžbenika. Učimo učiti i jest svojevrsna autoškola za učenje, a probnu vožnju za roditelje vodi autorica i voditeljica programa, stoga ćete informacije, primjere i odgovore dobiti iz prve ruke!

Zbog ograničenog broja mjesta, za sudjelovanje se potrebno prijaviti putem linka, ili telefonom na broj 091 520 0005.