Želite li poraditi na proširivanju vaše obitelji, današnji dan, ponedeljak 02. siječnja pravi je trenutak za “bacanje na posao.” Britanski Channel Mum objavio je datum i vrijeme kada je “idealno vrijeme” za ostati trudan. Prema njihovom izvješću, najviše se beba u Velikoj Britaniji rađa 26. rujna, na temelju čega se može zaključiti da je najviše žena zatrudnjelo baš na današnji dan, 02. siječnja, ako je trudnoća bila uredna i trajala je 38 tjedana.

Istraživanja su pokazala da se najviše beba začne upravo u ovom blagdanskom razdoblju, a dan nakon prvog siječnja smatra se idealnim za druženje u krevetu jer su blagdanske strke i stresovi iza nas. Većina parova posveti se jedno drugome upravo oko 22.36 sati, nakon svih dnevnih obaveza, pokazalo je ovo zanimljivo istraživanje.

U izvješću Channel Mums-a stoji da čak 23 posto žena zatrudni tijekom Božića, njih 17 posto u danima prije blagdana, a šest posto parova planira začeti dijete iza Nove godine.

Ako ste spremni na višednevno mijenjanje pelena, na nespavanje, ali i na sve čari koje donosi roditeljstvo, danas je pravi trenutak za započeti, zajedno s vašim partnerom avanturu života.