Prije nešto više od godinu dana, bračni par Anđela i Bruno Zotman iz Zagreba postali su ponosni roditelji malog Vite Emanuela. To malo, kako oni kažu, čudo od djeteta, bio je sasvim dovoljan poticaj da krenu u osnivanje brenda Baby Angel Wings, jastuka za bebe s anđeoskim krilima.

“Htjeli smo napraviti nešto posebno za njega, nešto što još nitko nije napravio na ovim prostorima i tako smo došli na ovu ideju”, objašnjavaju simpatični Anđela i Bruno.

Ideju je trebalo pretvoriti u stvarnost pa su u svoju maštovitu viziju anđeoskog jastuka uključili i ostatak obitelji, tj. baku malenog Vite Emanuela koju su zadužili za izradu unikatnih jastuka.

“Nakon što smo malo istražili tržište, obavili razgovore s potencijalnim klijentima i nagovorili mamu da krenemo u posao, odlučili smo se na obiteljsku custom made proizvodnju u kojoj svaki naš maleni anđeo ima ručno rađeni jastuk baš za njega”, objašnjavaju supružnici.

Foto: Facebook

Kad su u pitanju boje, mali kreativni obiteljski tim odlučio se ne ograničavati pa se prilikom izrade neprestano igraju toplim, hladnim i pastelnim varijantama. Za izradu Angel Wingsa potrebno je čak osam sati predanog rada, a materijali se mijenjaju, ovisno o godišnjem dobu. Za zimske modele koriste antialergijske dekice visoke kvalitete koje zadržavaju toplinu, a ljetni modeli sastoje se od kombinacije pamuka koji daje prozračnost i svile koja se prilagođava temperaturama i sprječava znojenje.

Na pitanje što ih razlikuje od drugih jastuka na tržištu, jasno i glasno odgovaraju da je njihova najveća prednost u lijepom dizajnu i praktičnosti.

“Posebnost jastuka je u tome što je udoban i topao bebama, štiti ih i čuva te je jednostavan i praktičan u svim situacijama koje su roditeljima potrebne: hranjenje, prematanje, nošenje”, ističu Anđela i Bruna te dodaju da se jastuci mogu staviti u kolica te koristiti izvan kuće ili stana.

Simpatični supružnici ističu da im je trenutno samo nebo granica te da u skorije vrijeme planiraju početi raditi na dizajnu novih modela jastuka uz koje će biti prezentirani još neki noviteti. Najviše poticaja i snage pronaći će, ističu, u sinčiću Viti Emanuelu zbog kojeg su ovo sve i započeli.