Frutek, da bi mali izrasli u velike!

Neka djetinjstvo i vaših mališana bude ispunjeno mnoštvom malih i velikih trenutaka radosti. Razveselite ih proizvodima iz asortimana Frutek koji ne sadržavaju umjetna bojila, arome i konzervanse te su proizvedeni isključivo od najkvalitetnijih prirodnih sirovina, a gotovo su svi okusi obogaćeni vitaminom C. U ponudi je širok izbor sokova, nektara i kašica te novih instantnih kašica i instantnih čajeva različitih okusa. Kod određivanja asortimana Frutek poštuje trendove u području dječje prehrane u zemlji i svijetu te znanje i iskustvo stručnjaka za dječju prehranu.

Mališanima su Frutek proizvodi neizostavan dopunski obrok (dio doručka ili kao desert uz glavni obrok) ili samostalan lakši obrok (prijepodnevna ili poslijepodnevna užina, večera). Dok praktična ambalaža Frutek proizvoda omogućava lako prenošenje kamo god se uputili.

Frutek nagrade za male nade!

Iz Fructala već više od 40 godina za naše mališane nude samo najbolje. Svim dragim korisnicima odlučili su se zahvaliti na ukazanom povjerenju i omogućiti da kupnjom proizvoda iz asortimana Frutek osvoje vrijedne nagrade. Prvih 2000 kupaca odmah će biti nagrađeno Frutek čarapicama!

Kupnjom proizvoda iz asortimana Frutek u minimalnoj vrijednosti od 80 kuna najkasnije do 15.6.2016. godine (produženo trajanje nagradne igre), stječe se pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Račun odnosno kopiju računa zajedno sa svojim podatcima (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto, telefonski broj, adresa e-pošte i ime djeteta) pošaljite na adresu: AWT d. o. o., Slavonska avenija 52 a, 10000 Zagreb uz napomenu „Za nagradnu igru FRUTEK NAGRADE ZA MALE NADE“.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji proizvod iz asortimana Frutek minimalne vrijednosti 80 kuna na jednom računu ili zbrajanjem iznosa više računa koji su izdani za vrijeme trajanja nagradne igre Frutek. Svaki sudionik smije sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta ako priloži različite brojeve računa.

Sudjelujte i osvojite:

3 KOLICA QUINNY ZAPP XTRA 2

3 TRICIKLA

50 POKLON-PAKETA: CHICCO SET ZA HRANJENJE + proizvodi iz asortimana Frutek

FRUCTAL Frutek range nagradna igra letak A6 CRO za PR 2016_05 01

 

Za više informacija o nagradnoj igri posjetite web-stranicu Frutek.si.