Svemirko sport je tvrtka koja nudi sportski program za djecu predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Programi su osmišljeni na taj način da djeci omoguće potreban i pravilan razvoj u toj vrlo osjetljivoj dobi.

Kvalitetan program i vrhunsku izvedbu su prepoznali najosjetljiviji među djecom, a to su djeca oboljela od Down sindroma i njihova radost povratka u dvoranu na vježbanje tim Svemirko sporta čini posebno ponosnim.

No to je samo manji dio ponude Svemirko sporta.

SPORTSKI PROGRAM

Kroz vježbanje i zabavu s djecom se rade osnovni oblici kretanja: hodanje, trčanje, provlačenje, skakanje – na ljestvama, klupici ili sanduku s loptom, palicom ili vijačom.

Također se rade tehnike sportskih disciplina atletike, gimnastike, nogometa, košarke, rukometa, odbojke i borilačkih sportova. Cijeli program vježbi prilagođava se kako grupi, tako i pojedincu.

ŠKOLA SKIJANJA

Školu skijanja i skijaške treninge prepoznali su Hrvatski skijaški savez, Sportski savez gluhih, Skijaški klub Medveščak i tvornica Elan koji su ponosni partneri Svemirko sporta.

IZLETI I KAMPOVI

Za male avanturiste i one koji to žele postati Svemirko sport organizira izlete, planinarenja i upoznavanje prirodnih bogatstava Hrvatske.

PO ČEMU JE SVEMIRKO SPORT DRUGAČIJI?

Fleksibilnost
Kako bi roditelji lakše mogli organizirati svoje vrijeme, treninzi se održavaju na tri mjesta u sedam termina. Roditelji odaberu mjesto i termin koji njima i njihovoj djeci najviše odgovara u danom trenutku.

Sigurnost
Kako bi se spriječile ozljede djece prilikom vježbanja ili kao posljedica neadekvatnih vježbi i opreme, radi se s opremom koja je u Njemačkoj standard za vrtiće i škole.

Filozofija zdravog razvoja
U skladu s filozofijom zdravog razvoja djeci u vrijeme vježbanja nude isključivo vodu, a nakon treninga nagrađuje ih se voćem, jogurtom i sl.

Više informacija aktivnostima i fotoalbume možete naći na www.svemirkosport.hr

KONTAKT:
Svemirko sport d.o.o.
Filipovićeva 31, Zagreb
mobitel: 098 412 007

 

Partneri: