Već osmi put za redom, djeca, roditelji, glumci, pjevači, manekeni i najpoznatji dječji brandovi naći će se na jednom mjestu – na najveselijem Dječjem sajmu. Druženje je zakazano za 14. i 15. travnja u Centru Zamet u Rijeci, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

Vjerni fanovi Dječjeg sajma znaju da ih osim sajamskih popusta na proizvode i usluge za djecu, očekuje vrlo bogat program koji se u subotu i nedjelju odvija po cijele dane na glavnoj pozornici. Tamo se izmjenjuju zborovi i pjevači, plesne grupe, parovi i plesači, recitatori i glumci, mađioničari i drugi izvođači koji će pokazati malim i velikim posjetiteljima što su cijele godine vrijedno uvježbavali i učili.

Od zabavnih sadržaja na Sajmu se možete igrati s balonima, na štandovima izlagača, sudjelovati u kreativnim radionicama, igrati se na trampolinu, spuštati se niz zračne tobogane, voziti na vrtuljcima, ukratko, igrati se do mile volje. Dan svakako treba zasladiti sladoledom ili bombonima i drugim slasticama.

Za vječnu uspomenu u Rijeci možete napraviti besplatnu obiteljsku fotografiju u profesionalnom studiju ili pak vlastitu s brojnim maskotama koje pridonose veselju i oduševljenju djece.

Oni koji još nisu, neka svakako posjete Dječji sajam, a oni koji ga ne propuštaju bit će nam ponovno dragi gosti na ovom dvodnevnom druženju!